TORNAR

Junts per Catalunya a Igualada genera un moviment a les bases del partit per votar la continuïtat de la coalició amb ERC

politica
Dimarts, 2 agost 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

La suspensió de Laura Borràs com a diputada i, per tant, com a presidenta del Parlament de Catalunya, el passat 28 de juliol, amb la majoria de la Mesa del Parlament i amb el vot de la republicana Alba Vergés, ha provocat un moviment a les bases de Junts per Catalunya, que han demanat a la direcció del partit que acceleri, com es va aprovar en l'últim consell nacional celebrat el passat 17 de juliol, una possible consulta per decidir el futur de la coalició.

La d'Igualada va ser la primera executiva que va presentar aquesta demanda. En una carta signada el mateix 28 de juliol, data de la suspensió de Borràs, l'executiva local de Junts per Catalunya a Igualada expressava "el nostre rebuig frontal a la situació viscuda avui al Parlament de Catalunya", assenyalant que "creiem necessari, i de forma urgent, prendre accions". En aquest sentit, demanen "que s'acceleri, segons l'aprovació a l'últim consell nacional de Junts, la possibilitat de posar a votació el suport a l'actual govern de Catalunya i que sigui la mateixa militància qui decideixi el full de ruta dins el marc d'un exercici democràtic".

Seguidament, diverses executives locals de Junts per Catalunya s'han sumat a la petició igualadina, com Altafulla, Tarragona, Vegueria del Penedès, Tortosa, el Vendrell, les Corts, Vilafranca del Penedès, Argentona, Canet de Mar, entre altres.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.