TORNAR

Junts per Igualada fa balanç del primer any de mandat marcat per la lluita contra la COVID19

Subratllen que s’ha conclòs l’arribada d’aigües de la Llosa del Cavall i s’ha engegat la modernització del Polígon de les Comes i el Pla Director del Rec

politica
Dijous, 18 juny 2020. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Fa 12 mesos, després de quedar de nou com a primera força del consistori a les eleccions municipals, Marc Castells agafava la vara de batlle i el seu equip assumia el govern. En un comunicat, Junts per Igualada exposa el balanç d'un any que passarà a la posteritat per la lluita contra el coronavirus.

El tercer mandat de Marc Castells arrencava fa un any. El PDeCAT igualadí ha apuntat en un comunicat enviat als mitjans que "hi va haver una bona arrencada" amb uns primers cent dies amb l'aprovació del pressupost o de la candidatura per ser Capital de la Cultura Catalana del 2022. Enumeren també com a fites "la inauguració de la nova pista poliesportiva de les Comes; el trasllat del Banc de Queviures, la finalització d'actuacions a l'Anella Verda, a la plaça dels Porcs, a la plaça d'Alcàntara, a l'accés a l'Espai Cívic Centre o a l'estació d'autobusos." Ressalten que el moment clau va ser "quan Igualada i la Conca d'Òdena es van veure abocades sobtadament a l'emergència sanitària més greu." Moment en el qual l'Ajuntament es va convertir en "el punt de comandament de totes les decisions i iniciatives que calia anar prenent per determinació d'esperar pal·liar els efectes de la complexa situació. Vam estar confinats, però no resignats."

Conclouen que "ha estat un repte de dimensions impressionants, però que la ciutat ha anat superant des de la unitat d'acció, la coordinació, la solidaritat i la transparència en la informació d'una gestió que s'ha anat adaptant a l'evolució de la situació. I ha estat, també, un repte que ens ha fet sentir més compromesos que mai amb la nostra ciutat i amb totes les persones que la formen."

Altres projectes

Es congratulen que al llarg d'aquest any, "s'hagi conclòs l'arribada de l'aigua procedent de la Llosa del Cavall, una de les notícies més importants dels últims anys i estratègica per al desenvolupament sostenible de la ciutat." I que s'hagin encetat el Pla Director del Rec, les obres de modernització del Polígon Industrial de les Comes i actuacions com l'eix amable per a vianants entorn del Mercat de la Masuca o la zona verda al carrer de Santa Anna.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.