TORNAR

Junts per Igualada es compromet a fer accessibles tots els passos de vianants

politica
Dijous, 3 març 2022. 12:14. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació que governa a l'ajuntament igualadí, Junts per Igualada, ha fet públic el seu compromís "que tots els passos de vianants de la ciutat siguin accessibles l'any 2025". La fita s'emmarca, segons la formació liderada per Marc Castells, en l'objectiu "de transformar Igualada en una ciutat amable i per a tothom. Des de Junts per Igualada treballem per transformar la ciutat des d'una perspectiva inclusiva i social, amb el convenciment que l'accessibilitat millora la mobilitat personal de les persones i, per tant, també la qualitat de vida."

PUBLICITAT

Des de Junts per Igualada manifesten que, amb aquest compromís, es vol donar resposta a una de les principals demandes que fa el Consell de l'Accessibilitat igualadí.

Des de la formació destaquen que "el govern de Junts ja ha convertit en 100% accessibles els passos de vianants del barri de les Flors i del barri de Montserrat, i ja s'està treballant en l'accessibilitat de la resta de barris de la ciutat. Un exemple en són les darreres actuacions al barri del Poble Sec o de la Masuca. A més, aquesta setmana s'han iniciat les obres de millora als entorns dels carrers de Sant Carles i de Pere Valls, en una zona molt concorreguda propera al Cap Urbà i a l'Estació, i que, per tant, suposarà una millora important pels usuaris d'aquestes infraestructures. De forma paral·lela a aquestes actuacions, també s'està treballant en una remodelació important dels carrers de Galícia, Dansa i Aurora amb les obres de plataforma única que eliminaran les voreres antigues i obsoletes, convertint-los en un tram accessible i que seguirà la trama urbana de la plaça Cal Font."


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.