TORNAR

Junts per Igualada obre la campanya aquest divendres connectant amb el president Puigdemont

El president i dos consellers a l’exili intervindran des de Waterloo

politica
Dijous, 9 maig 2019. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Poques hores després de l'arrencada de la campanya electoral del 26 de maig, la Plaça de l'Ajuntament d'Igualada acollirà el primer acte de l'espai junter. Un acte conjunt per a les municipals i les europees que comptarà amb la presència de Marc Castells, Àngels Chacón, Toni Comín i Clara Ponsetí i el president Carles Puigdemont.

La darrera visita de Carles Puigdemont a Igualada, el setembre de 2017, amb Marc CastellsLa Plaça de l'Ajuntament d'Igualada serà l'escenari del primer acte de Junts per Catalunya a l'Anoia per la campanya. Un acte obert a tothom, que comptarà amb la participació del candidat a les Eleccions Europees Carles Puigdemont, amb els membres de la seva llista Toni Comin i Clara Ponsatí. Tots tres intervindran en l'acte des de Waterloo (Bèlgica) gràcies a una connexió en directe que es podrà seguir en pantalla gran per part de tots els assistents. En aquest acte, Puigdemont, Comín i Ponsatí, que en representació de Junts per Catalunya encapçalaran la candidatura unitària i transversal Lliures per Europa, (Junts) explicaran als igualadins i les igualadines la seva perspectiva davant els imminents comicis.

A l'acte també hi participaran l'alcalde d'Igualada i candidat a les eleccions municipals per Junts per Igualada, Marc Castells; la Consellera d'Empresa, la també igualadina Àngels Chacón; i el candidat a l'alcaldia dels Hostalets de Pierola per Junts per Hostalets, Jordi Parcerisas.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.