TORNAR
PUBLICITAT

Junts per Igualada promet renovar a fons el mercat de la Masuca amb tres milions d'euros

Proposen també traslladar més fires a l’Escorxador, com a nou gran centre firal

politica
Dimecres, 15 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'equip que encapçala l'alcalde parla de fer "un mercat del segle XXI" amb una rehabilitació integral del mercat. Unes obres que miren cap al 2023 "quan s'ha de fer la renovació de les concessions".

L'alcalde Marc Castells i alcaldable de Junts per Igualada situa el Mercat de la Masuca com un dels eixos de la seva campanya a nivell d'inversions. Aquest dimarts prometia tres milions d'euros per remodelar a fons l'equipament. Castells compareixia amb Jordi Marcé Termes, Montse Duch i Patrícia Illa, també a la llista juntera, per exposar les prioritats en l'àmbit d'equipaments i inversions de la candidatura. A la Masuca anuncia "sempre d'acord amb els paradistes, una inversió per posar el mercat com un "referent al centre de Catalunya".

Duch, Marcé, Castells i Illa, davant de la MasucaUnes obres "per ampliar els passadissos a quatre metres, reduir el número de parades i fer-les més grans". Confien que això farà més atractiu aquest equipament municipal. Serà "més lluminós, amb passadissos i parades més amplis, una imatge actual i un major protagonisme dels espais de degustació i restauració, podrien ser alguns dels aspectes que definissin el mercat de La Masuca del segle XXI, una instal·lació que rep mig milió de clients cada any, que ens fa sentir privilegiats i que volem convertir en una referència i en un model d'èxit en el panorama actual". S'estudiarà "el desenvolupament dels equipaments necessaris per a dinamitzar el comerç, com ja es va fer amb la recent creació de l'Ateneu Cinema, recuperant un element tan necessari com era una sala d'estrenes per la ciutat". Castells avança també que persistirà en el model de zones blanques (ara unes 1.200 ja a Igualada). 

La llista afirma que "mantindrem l'esforç per sectors com la pell de qualitat, el tèxtil i el punt, el metall o el disseny entre d'altres" i "una forta aposta pel turisme sostenible i de qualitat com a motor econòmic i creador d'oportunitats per a la ciutat i la comarca; acompanyant als emprenedors i als empresaris, desenvolupant una marca potent per al territori i convertint l'edifici de Cal Maco en l'oficina de turisme de referència a la comarca i en un nou alberg de pelegrins del Camí de Sant Jaume i del Camí de Sant Ignasi". 

També intervenia Patrícia Illa. La número set de la candidatura juntera apuntava en el seu cas que "es continuarà amb la política d'atreure esdeveniments" a la capital de l'Anoia. Planifiquen "la consolidació definitivament l'Escorxador com el recinte firal de referència al territori, completar la modernització del polígon industrial de Les Comes, seguir liderant des de la capitalitat la Conca Industrial d'Igualada, participar activament en la creació del Parc Agrari de la Conca d'Òdena, mantenir i ampliar les línies d'ajuts per a empreses, emprenedors i persones autònomes i crear noves línies d'ajut específiques per al desenvolupament del comerç local". Castells també afirma que "Junts per Igualada és l'única garantia que l'Ajuntament seguirà vetllant perquè grans infraestructures decisives per al futur de la ciutat, com serà l'enllaç entre el Rec i la Ronda Sud, acabi essent una realitat".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.