TORNAR

Junts per Masquefa es marca deu compromisos, amb residències per a avis i discapacitats

Els junters prometen importants obres i paliar també el dèficit d’aparcaments al centre de la vila

politica
Dimarts, 14 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidatura del batlle masquefí presenta les seves primeres propostes en clau electoral. Junts per Masquefa posa sobre la taula un decàleg on destaquen la construcció de nous equipaments i també "reclamar a les autoritats responsables l'abocador de Can Mata".

 

Xavier Boquete concorre de nou de cap de llista de l'espai post-convergent, ara amb el nom de Junts per Masquefa, per reeditar per tercer cop la seva majoria a l'Ajuntament. JxMasquefa planteja un programa amb deu compromisos que l'equip electoral del batlle ha donat a conèixer aquests primers dies de campanya. El primer punt del decàleg és la constitució d'una societat, Fundació Privada Masquefa, que tindria com a metes "una residència per a la gent gran i una residència per a persones amb discapacitat".

L'objectiu de l'actual govern, si surt triat de nou -ara mateix té una majoria simple de sis sobre 13 regidors- és en infraestructures la consecució també de "una segona fase del centre de dia, amb 30 noves places", convertir la Plaça de l'Estació en un "centre cultural" i habilitar en col·laboració amb l'Alzinar un nou teatre. Enllestir "una piscina a l'aire lliure" al complex esportiu, amb noves pistes de vòlei i futbol platja. També apunten a "l'ampliació del polígon Clot del Xarel·lo". 

El decàleg el conclouen "la construcció de 36 pisos de lloguer assequible", habilitar un pàrquing al centre de la vila, plans de millores a la Beguda Alta -urbanització que s'ha incorporat completament a Masquefa aquest 2018, abans partida en tres municipis- i posar l'accent en el tancament de l'abocador de Can Mata. 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.