TORNAR

Junts per Catalunya - Igualada organitza un debat amb Jordi Turull obert a la ciutadania

politica
Divendres, 1 abril 2022. 10:26. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Honorable conseller Jordi Turull tornarà a Igualada, de la mà de Junts per Catalunya - Igualada, per poder compartir, de ben a prop i de tu a tu, amb la ciutadania, les diverses opinions sobre el present i el futur de Catalunya.

Jordi Turull, a les portes de la presó de Lledoners, el 23 de juny del 2021 (Foto ACN) Jordi Turull ha fet una crida, a través de les xarxes, convidant els igualadins a acompanyar-lo en aquesta trobada per "parlar, debatre i intercanviar opinions sobre allò que ens uneix, que és assolir la independència de Catalunya", i ha assegurat que vindrà a Igualada amb la voluntat de "carregar-nos d'energia".

La trobada "cara a cara" amb Jordi Turull es farà dimecres vinent, 6 d'abril, de 7 de la tarda a 9 del vespre, al local de Junts per Catalunya, al carrer Santa Maria, 16, d'Igualada. L'acte és obert a tothom i les places són limitades. Cal fer inscripció prèvia escrivint un correu a igualada@junts.cat


1 Comentaris

b

berto

1 d'abril 2022.12:40h

Respondre

Sr Turull, ...encara espere, la presencia al despatxs , del Sr Fuixdemont.
No el van invitar , o el malater estaba ple, ?????
Ser bona persona, no vol. dir ser tontet !!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.