TORNAR

Junts per Vilanova defensa la seva posició ja que "hem eliminat les despeses del consell de presidència"

El portaveu Jordi Barón remarca que el total del cost dels sous ”no ha crescut” i per això justifica l’abstenció

politica
Dijous, 4 juliol 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El grup sorgit del PDeCAT vilanoví defensa la seva postura al darrer ple de la corporació municipal, el del cartipàs. Una sessió polèmica, ja que l'oposició es va postular contra els punts que portava al PSC en matèria de sous i de la creació d'un càrrec  de confiança retribuït amb 25.000 euros anuals.

L'agrupació local de Junts per Vilanova ha emès un comunicat on expliquen la raó del seu vot d'abstenció al ple del cartipàs. El grup que representa Jordi Barón subratlla que "posàvem com a condicionant o línies vermelles l'existència del 'Consell de Presidència'" un òrgan creat l'anterioor mandat "i també que les dedicacions dels membres de govern no superessin l'import econòmic que vam aprovar en el cartipàs del 2015".

El portaveu vilanoví de Junts, Jordi BarónEls junters valoren "el fet que es compleixin aquests dos condicionants per part de l'actual govern municipal, i per tant entenem que no tindria sentit oposar-nos a una proposta molt semblant a la que nosaltres mateixos vàrem promoure i donar suport l'any 2015 quan formàvem part de l'equip de govern. Tanmateix no l'hem votat a favor, ja que entenem que no és el nostre cartipàs i per tant com a partit d'oposició no és la nostre responsabilitat tirar-lo endavant".

Consideren que "ens mantenim fidels al que hem defensat sempre, que és la justa retribució dels càrrecs electes tant de govern com oposició (retornant a les quanties econòmiques previstes al 2015)". Es congratulen de "la desaparició dels Consells de Presidència del nostre ajuntament, dels que sempre hem estat crítics en aquests dos últims anys i celebrem que fruit de la nostre proposta, finalment quedin suprimits".


2 Comentaris

J

Joan

Vilanova

6 de juliol 2019.09:56h

Respondre

Per defesar, exusar-te, el que no es pot defensar, ni excusar, qualsevol baganada val. Pero en podries haver trobat una quelcom millor.
Jordi ho tindràs molt dificil seguir així quatre anys.

A

Amadeu

Igualada

4 de juliol 2019.09:26h

Respondre

És una vergonya que els teòrics catalanistes permetin i siguin la crossa del govern espanyolista de la Trucharte! vergonya! i tot pels calers, com sempre!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.