TORNAR

Junts per Vilanova es desmarca de la bandera espanyola que penja de la façana de l'Ajuntament

politica
Dijous, 14 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Junts per Vilanova ha afirmat en un comunicat que està en desacord amb l'acció del seu soci de govern. Ja ve sent habitual que cada 12 d'octubre el govern socialista pengi una gran bandera espanyola a la façana.

Amb motiu del 12 d'octubre, el soci majoritari del govern vilanoví, el PSC, penjava aquest dimarts una bandera estatal que cobria una part important de la façana de l'Ajuntament de Vilanova del Camí. Els seus socis des de fa gairebé dos anys, Junts per Vilanova, s'han volgut desmarcar d'aquesta acció. Afirmen que “Junts per Vilanova, secció local de Junts per Catalunya, es mostra en desacord amb la col·locació de la bandera de l'estat espanyol a la façana de l'Ajuntament."

Assenyalen que “la bandera espanyola ja es troba representada en les formes establertes per llei, juntament amb les banderes oficials al lateral de l'edifici consistorial. Aquesta acció no respon a cap requeriment legal, forma protocol·lària o tradició. Volem manifestar el màxim respecte per aquesta bandera, ja que pot representar a una bona part dels nostres veïns, però que volem manifestar de la mateixa manera que a nosaltres no ens representa”.

Afegeixen que “l'experiència entre els membres de l'equip de govern, i els diferents partits que la componen, ha estat i és molt positiva. Volem seguir treballant per Vilanova, com fins ara, deixant palès que no compartim aquesta acció, i mostrant també el nostre compromís amb l'autodeterminació, i finalment amb la lluita per una República Catalana”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.