TORNAR

La llista de CiU manté Miserachs i Chacón i promou Capdevila

Segura i Soteras aniran en posicions secundàries per motius personals

politica
Dimarts, 21 abril 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Marc Castells continuarà amb el 'ticket' de 2011 i anirà acompanyat per Josep Miserachs com a número dos i representant d'Unió. També continua Àngels Chacón en tercer lloc. Pugen Pont i Capdevila, mentre que dues de les principals figures, Soteras i Segura, se situen en segon terme, per motius personals. Del quart a l' onzè lloc, per aquest ordre: Carme Riera, Jordi Pont, Fermí Capdevila -6è, quan el 2011 era novè-, Rosa Plassa, Montserrat Duch, Jordi Batalla,  Pere Camps i Maribel Cuadras.

Continuïtat amb canvis estratègics. Quatre independents, quatre membres de CDC i tres d'Unió als primers onze candidats. La llista de CiU a Igualada, que ha pogut conèixer Anoiadiari, manté la guàrdia pretoriana de l'alcalde Marc Castells. Josep Miserachs, el principal representant demòcrata-cristià, manté el número dos; Àngels Chacón, independent, seguirà en tercera posició i una altra independent, el flamant fitxatge Carme Riera, se situa en quart lloc. Com a novetat, també, hi ha la remoció dels primers llocs de Jordi Batalla -5è el 2011-, fins fa poc un dels homes forts d'Unió a la comarca, que baixa fins al novè lloc. 

Castells, flanquejat per Chacón i Miserachs, repeteix amb ellsEntre els regidors actuals de CiU hi ha dues baixes sensibles, que es recol·loquen en posicions on difícilment entraran al ple. Es tracta del quart tinent d'alcalde i responsable d'Hisenda, Jordi Segura, i la regidora de Promoció de la Ciutat. Segura, en la tretzena posició, i Soteras, en setzena, baixen posicions per motius personals. L'alcalde ha manifestat durant els darrers temps la màxima confiança en les seves figures i ha cercat relleus quan aquestes dues persones han decidit no continuar a primera línia. Jordi Segura figurava com a 8 el 2011 i Soteras estava en quart lloc.

Pont i Capdevila, més amunt

Una de les persones més properes a l'alcalde, Jordi Pont, que l'ha acompanyat des de 2007, ascendeix del 6è al 5è lloc. La seva posició del 2011 l'agafa ara Fermí Capdevila. El montbuienc va assumir la regidoria de Salut Pública i Sanitat en plena crisi per l'ERO del Consorci Sanitari. Salvada aquella situació -es van evitar els acomiadaments a costa de renúncies a les pagues per objectius-, Capdevila ha mantingut un perfil discret i allunyat de polèmiques i és un dels edils més reforçats. 

En setè lloc continua Rosa Plassa, d'UDC, seguida de Montserrat Duch, independent i nova incorporació que no constava entre els fitxatges anunciats fa sis dies. En novè lloc, Jordi Batalla, el tercer demòcrata-cristià del govern actual, que fa poc va sortir del Consell Nacional  d'Unió en favor de Plassa. Pere Camps i Maribel Cuadras, també cares noves, completen els onze primers llocs. 

 


13 Comentaris

u

un igualadi preocupat

igualada

15 de maig 2015.02:20h

Respondre

El sr.Castells fins quan s’haura de menjar el Sr.Miserachs????
Un alcalde que no por discutir res del que fa el Miserachs i un Miserachs que no pensa el que fa.
Aquest parella no es poden veure... Llegir més mutuament i el Miserachs no val per ser enlloc i el partir i el cognom manen que el nen l’hem de col•locar con sigui.
Qui val,val!! I qui no, com el Miserachs, a l’Ajuntament que tan se val!!!!

J

Josep d'Orpí

Orpí

21 d'abril 2015.20:05h

Respondre

Com es que tornen ha possar al Batalla, un ”personatge” que no ha fet res en quatre anys. L’unica explicació que he veig es que Unió no te ningú mes.

H

Ho coneixem bé

22 d'abril 2015.06:13h

Josep: Els que coneixen be la temàtica interna asseguren que aquest ”personatge” que tu dius ( Jordi Batalla quedaria més correcte), empresari de sector molt tecnològic, ha fet una feina molt... Llegir més professional en la reestructuració d’empreses Municipals. Els que són afortunats d’haver treballat al seu costat agraeixen el seu bon tarannà, la seva professionalitat i el seu coneixement. Si per a tu la política és marcar espai mediàtic amb aquest ”personatge” no ho trobaràs. Si es discreció i feina ben feta segur.

a

albert

B. Montserrat

21 d'abril 2015.18:08h

Respondre

Al crac del castells, li convindria que li surtis un ”yoyas” , a la oposició com a ”mosca cojonera”
Al menys se hauria de esforçar una mica per cobrar els 6.000 Euros al mes. ( +... Llegir més complements)
El crac estaria distret!

M

Montse

Igualada

22 d'abril 2015.00:25h

Al Castells lel ”yoyas” no li fa ni fret ni calor ja que el ”yoyas” es presenta a Vilanova del Camí

R

Roger

21 d'abril 2015.15:51h

Respondre

déu meu, baixeu si no teniu feina, que déu ens agafi confessats i ens protegeixi la cartera i els drets socials

p

pep

igd

21 d'abril 2015.13:05h

Respondre

L’has clavat , has passat llista, pro amb nota.
Només que això de escriure un llibre sobre el castells, hauries de haver concretat de que sigues un llibre de acudits.

P

Passant Llista

21 d'abril 2015.09:06h

Respondre

Passant llista:
- Març Castells (CDC): per escriure’n un llibre.
- Josep Miserach(UDC): diuen l’home fort d’Unió, i si preguntes dins Unió : ni i és ni se l’espera.
- M.A. Chacón... Llegir més (Ind): contrastada la seva vàlua d’ autopromocio económica .
- Carme Riera (Ind): nous i bons aires a la llista.
- Jordi Pont (CDC): braç executor del Castells.
- F. Capdevila (Ind.): Bon professional en la seva feina, sens perfil polític.
- R. Plassa (UDC): possible relleu del Miserach?; persone afable i de bon tracte.
- M. Duch(Ind): A corre cuita i a darrera hora. Empresaria o Política: tot està per veure; Sort.
- J. Batalla(UDC): Perfil propi. Defenestrat a Unió?: seria bo saber x què va ser rellevat del Consell Nacional com diu l’escrit.
- Pere Camps(Ind): Sens perfil polític, omple la llista.
- M. Cuadras(Ind): Tota una incògnita.

Segons l’escrit hi ha 4 membres de CDC, 3 d’Unió i la resta independents. Ens agradaria saber qui són els 4 membres de CDC?: sembla que analitzant , llevat d’errors d’informació, sols en surten 2. Es un comentari per l’anàlisi.

J

Joan Giner ITV "el Gineret"

Igualada

21 d'abril 2015.08:42h

Respondre

Santa Maria marededéu pregueu per nosaltres igualadins..... i així tot rosari, com a mínim un diari fins el 24M, i després, pel que sembla, un cada dia també perquè tornarem a patir, tornarem a... Llegir més lluitar.... però riurem molt, molt i molt.

J

Josep

21 d'abril 2015.16:24h

Veient els seus comentaris intel·ligents entenc que a vostè no li agrada la democràcia. A d’altres ens agrada respectar el que votin els igualadins.

i

igualadi

Igualada

22 d'abril 2015.00:29h

Ai gineret, gineret, resa resa que et fa falta

J

JRE

21 d'abril 2015.07:15h

Respondre

El ”ascens” de Jordi Pont crec que per just es una bona noticia El seu perfil, un perfecte equilibri entre ”tecnic” i”dialogant ” es el que el gobern munipal i els ciutadans necesitem.... Llegir més Benvingut ”again” com diuen els de parla anglesa.

m

mariona

08700

21 d'abril 2015.18:47h

Ànims Santi, ” quien la sigue la consigue”.
Al final la casta convergent, et recompensara.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.