TORNAR
PUBLICITAT

La llista d'ERC situa a Vergés al número 6 i el tousenc David Alquézar en un lloc amb opcions d'entrar al Parlament

Les possibilitats d’Alquézar, al lloc 25 de la demarcació, depenen dels resultats i de si ERC entrés al Govern

politica
Dilluns, 14 desembre 2020. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Consell Nacional d'ERC va definir aquest cap de setmana la llista amb la que concorreran a les eleccions al Parlament del 14 de febrer. Alba Vergés té assegurada l'entrada al Parlament de nou.

La lista amb la que el partit republicà concorrerà a eleccions s'ha ratificat per part del Consell Nacional d'ERC. La igualadina i Consellera de Salut, Alba Vergés, repetirà entre els primers llocs de la llista: ocupa la posició número 6. El president comarcal d'ERC Anoia i alcalde de Sant Martí de Tous, David Alquézar, anirà a la posició 25 de la llista i l'alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño, se situa a la posició 71. Tot i que amb els resultats de fa tres anys, només entraria Vergés, si de nou el partit entra al Govern i els consellers abandonen l'escó per centrar-se en l'executiu, ja s'obriria una porta a que Alquézar aconseguís entrar a la cambra.

Aquest fet de tenir "opcions plausibles" d'obtenir un segon diputat al Parlament de Catalunya és el resultat "de la feina ben feta a la comarca" ja que "ERC és la primera força a l'Anoia i és l'organització que va aconseguir més vots, més regidors, més alcaldies i més consellers comarcals a les eleccions municipals del passat 2019 així com també el diputat provincial". Segons els republicans anoiencs, "ERC és l'organització política amb més presència de gent de la comarca a les institucions, ja que també comptem amb la Diputada igualadina Carolina Telechea al Congrés dels diputats".

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.