TORNAR

Manel Puig, nou regidor del govern a La Torre

S’incorpora al govern del PDeCAT a la regidoria d’Educació

politica
Divendres, 27 octubre 2017. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La baixa de Lourdes Cordón obliga a refer el cartipàs de La Torre de Claramunt. Manel Puig entra com a nou regidor i assumeix part de les seves atribucions, mentre la resta se les repartiran els altres edils del PDeCAT.

En el darrer ple de La Torre de Claramunt, el dia 25 d'octubre, Manel Puig va prendre possessió del càrrec com a regidor del grup municipal PDeCAT a l'Ajuntament. La seva incorporació ve donada després de la renúncia presentada per Lourdes Cordón, que deixa el càrrec per motius personals. Nascut a Igualada, el 1965, és Llicenciat en Ciències Físiques i Doctor en Microelectrònica, i Professor Titular d'Universitat a la Universitat de Barcelona.

Puig, nou membre del govern torredàÉs el primer cop que ostenta un càrrec en una corporació municipal i estarà al capdavant de la regidoria d'Educació. Les regidories i tasques que fins ara ocupava Cordón; Serveis socials, Educació, Sanitat i la coordinació dels agents municipals dins de l'àrea de Governació i els Serveis Públics, s'han redistribuït amb el regidors de govern quedant el cartipàs de la següent manera: Jaume Riba Bayo té l'alcaldia i les atribucions de Governació i Urbanisme i de Benestar Social i Serveis Municipals; Andreu Siñol Quintana, primer tinent d'alcalde, les àrees d'Hisenda i Administració, Promoció econòmica i Treball, a més de coordinar la participació ciutadana i Transparència i els agents municipals dins de l'àrea de Governació; Jaume Riba Ramos, té delegats Esports i relacions amb les entitats socials del municipi i Sanitat i segon tinent d'Alcalde; Ana Madrid, agafa Cultura i Festes dels nuclis de Torre Alta, Camaró, Xaró, Torre Baixa, Pla de la Torre i Ca l'Anton; Francesc Xavier Comes Ferrer administrarà Medi Ambient, Joventut, Promoció exterior del Municipi i de Festes als nuclis de Vilanova d'Espoia, La Serra i Pinedes de l'Armengol. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.