TORNAR

Marc Castells afirma que "no hi ha descartada" cap ubicació per al nou polígon

Fonts de l’Ajuntament d’Òdena remarquen que ”Can Morera ja no és a l’equació”

politica
Dimecres, 27 maig 2020. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La roda de premsa d'aquest matí de l'Ajuntament d'Igualada s'ha centrat en els resultats de la trobada amb el President Quim Torra del dilluns. Marc Castells ha agraït en nom dels batlles de la Mancomunitat la visita i les mesures que planteja la Generalitat.

Després d'un emotiu silenci per les víctimes de la COVID19, aquest dimecres tenia lloc la roda de premsa setmanal dels batlles de la Conca d'Òdena. Marc Castells, en la seva intervenció, elogiava les mesures que aplicarà la Generalitat a la zona: "hem de treballar fort per la recuperació econòmica i social de les famílies. En aquest sentit, els ajuts anunciats pel President Torra són una gran notícia per als set municipis de la Conca." Torra també va parlar de l'inici del procés de participació del Pla Director dels Polígons. Pel que fa a on s'ubicaran les 300 hectàrees que contempla el pla, Marc Castells apunta que sobre Can Morera "no hi ha res decidit encara. Estem treballant en una proposta consensuada entre tots els municipis de la Conca". 

Per la seva part, fonts de l'Ajuntament d'Òdena remarquen que "Can Morera ja no és a l'equació" i que no contemplen que el document base de la participació contempli aquests terrenys, que proposava l'empresa Adequa. Per reunir les 300 hectàrees anunciades pel President, hi ha diverses superfícies considerades a diferents punts de la Conca. Marc Castells valora també positivament les ajudes anunciades al sector industrial: tindran més puntuació aquelles empreses ubicades a la Conca d'Òdena: "un avantatge competitiu respecte a d'altres empreses del país."

Més informació sobre la COVID19


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.