TORNAR

Marc Castells anirà seguit de Carme Riera i situarà tres cares noves entre els sis primers

Marisa Vila, al número tres; Carlota Carner, al cinc; i Jordi Marcé, al sis, novetats al capdavant de la llista

politica
Dilluns, 15 abril 2019. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La consellera Àngels Chacón presentava la llista completa de Junts per Igualada. Entre els deu primers, quatre cares noves, en una llista on els militants del partit són menys de la meitat.

Amb un record per a Josep Miserachs, que va ser a la llista de fa quatre anys però ja no va poder assumir el càrrec, començava la presentació de la candidatura de Junts per Igualada. Sense Àngels Chacón -que va presentar un a un els candidats- ni Jordi Pont, els primers llocs seran per dos dels actuals tinents d'alcalde, Carme Riera, número dos, i Fermí Capdevila, quart. Al número tres, una nova incorporació, Marisa Vila. Carlota Carner i Jordi Marcé Termes estaran en cinquena i sisena posició. Patrícia Illa, Pere Camps, Miquel Vives -una altra de les novetats- i Maribel Cuadras completen els deu primers llocs, amb Montserrat Duch com a número 11. 

Una llista renovada, per tant, i amb pocs membres del PDeCAT, només tres dels 11 primers. Tant Chacón com Castells van tenir paraules d'elogi per al nucli dur que ha acompanyat a l'alcalde des de 2007 i ja no seguirà en llocs capdavanters: Jordi Pont -que passa al sector privat-, Jordi Batalla i Rosa Plassa. 

L'actual alcalde agraïa a Àngels Chacón que tanqui la llista. Ha assegurat que "hem fet una llista amb nous talents i experiència, transversal" i que "encara em sento estimat pels igualadns i igualadines i crec que quan una cosa funciona no s'ha de canviar. Esperem que ens segueixin fent confiança". 


4 Comentaris

e

el sr ramon

ramblè , zona VIP.

16 d'abril 2019.18:08h

Respondre

Sr Marc Castells, tinc un dubte, que espero que que vostè m’ho pugui contestar.
¿ Quants Kilòmetres de aceres en males, per no dir, pe-simes condicions, es podían haber arreglar, envers de... Llegir més la seva obra ” faraònica ” promoguda, i ejecutada, per vostè i el seu equip, de la mal anomenada ” via verde ”, que estan fent, passant per Fatima. ?
Gracies anticipades !
(No cal que si escarrassi massa, amb el dato......., amb una aproximació, es suficient, )

B

Berto

16 d'abril 2019.11:57h

Respondre

Para llorar, el alcalde, quiere poner al zorro a guardar las gallinas.
A quien se le ocurre, poner a Jordi Marce, en la 6ta posición.
Solo se le puede ocurrir al crac del Castells.
Será que se... Llegir més empieza a buscar un chollito, por lo que pueda pasar??

J

Joan Giner ITV

Igualada

16 d'abril 2019.08:14h

Respondre

Cares noves per a resultats vells ...

M

Maria

16 d'abril 2019.06:32h

Respondre

Aunque la mona se vista de seda, mona se queda.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.