TORNAR

Marc Castells ja és diputat provincial a la Diputació de Barcelona

Les atribucions dels diputats i les àrees de govern es coneixeran en el proper Ple del Cartipàs

politica
Dilluns, 18 juliol 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Marc Castells és, des del passat divendres 15 de juliol, diputat provincial de la Diputació de Barcelona pel Districte Judicial d’Igualada, que comprèn tots els municipis de L’Anoia i Collbató. L’alcalde de Martorell i president de l’Associació de Municipis, Salvador Esteve, ha estat escollit president de la mateixa amb el suport majoritari de 47 dels 51 diputats que la integren; els de CiU, PP, PSC i ERC. Els quatre representants d’Iniciativa i Esquerra Unida, en canvi, han votat en blanc.

La corporació barcelonina comptarà amb 20 diputats de CiU, 19 del PSC-PM, 6 del PP, 4 d’ICV-EUiA-EPM i 2 d’ERC-AM. Marc Castells, alcalde d’Igualada, és un dels nous diputats que avui han jurat el seu càrrec, i ha assegurat sentir-se “enormement honorat de poder treballar per ajudar els municipis, que veritablement necessiten el màxim suport en aquest moment, i ens com les diputacions estan cridades a jugar un paper molt important en situacions com aquesta”. Castells ha afegit 'que ara mateix tots aquells que formem part d’aquesta Diputació tenim una gran responsabilitat i sóc conscient que toca treballar molt dur per fer costat als Ajuntaments i, en el cas que em pertoca, lluitar per defensar els interessos del conjunt de L’Anoia'.

Les àrees de govern i les atribucions dels diputats no es coneixeran fins el proper Ple del Cartipàs, que molt probablement es durà a terme dins dels propers quinze dies, abans que s’acabi el present mes de juliol.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.