TORNAR

Milers d'anoiencs conflueixen amb la Marxa en l'arribada a Barcelona

Alguns han fet 110 quilòmetres a peu en tres dies, resseguint l’A-2

politica
Divendres, 18 octubre 2019. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La jornada del 18 d'octubre és ja històrica amb les imatges espectaculars de desenes de milers de persones arribant a Barcelona en les diferents Marxes per la Llibertat. A més dels centenars d'anoiencs que aquests tres dies han fet la Marxa per la Llibertat, un contingent encara més notable aflueix aquest mateix divendres a la capital per diversos mitjans.

El pas de la Marxa, plena d'anoiencs, per EspluguesLes sis columnes de la Marxa per la Llibertat entren aquest migdia a Barcelona i, entre aquestes, la columna de Ponent, que arrossega a centenars d'anoiencs des de dimecres. Ha recorregut l'espina dorsal de l'Anoia, l'A-2, durant un dia i ha fet parada a Igualada, d'on el dijous sortien unes 2.000 persones. En total, s'han fet uns 110 quilòmetres en tres dies. Aquest matí de divendres la columna recomençava des de Martorell el darrer tram de trajecte. Sobre la 1, les entrades a Barcelona ja estaven plenes. La columna amb el contingent anoienc entrava per la B-23.

Els trens de la línia Llobregat-Anoia eren aquest matí la gran opció per als desplaçaments de les persones que no eren a la Marxa per la Llibertat i que, o s'hi volien unir, o pensaven anar directament a Barcelona. El gran moment ha estat quan els caminants s'han trobat ja una Diagonal plena, amb centenars de voluntaris que preparen els avituallaments. 

Un moment únic. "He vingut a moltes diades, però mai havia vist tanta gent", explica Àngel, un igualadí que el dijous ja va fer un tram d'Igualada al Bruc. "Era gent, i gent, i més gent. Al costat del Palau de Congressos la vista era impressionant. I aquí estem veient només una de les columnes" comenta. La manifestació, al Passeig de Gràcia, a les 5.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.