TORNAR

La militància del PDeCAT confirma a Àngels Chacón com a presidenciable, amb un 93% de suport

politica
Dilluns, 2 novembre 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Per primer cop, una igualadina optarà a la presidència de la Generalitat en un dels partits amb presència al Parlament. Àngels Chacón, de 51 anys, fins fa dos mesos Consellera d'Empresa i Coneixement, és la candidata del PDeCAT.

Era l'única opció i tenia el suport de gent amb el pes d'Artur Mas o Xavier Trias. La igualadina Àngels Chacón serà la candidata del PDeCAT a les eleccions del 14 de febrer al Parlament.  Aquest dilluns es feia oficial. L'exconsellera ha estat l'única aspirant a les primàries del partit on hi ha participat un 40% dels associats. Segons l'ACN, el responsable d'organització i territori, Ferran Bel, a l'executiva d'aquest dilluns, anunciava que Chacón ha rebut un 93% de vots a favor.

Chacón, que va ser regidora a Igualada del 2011 al 2017, tenia així un suport majoritari. Només un 4,13% d'associats hi ha votat en contra, i un 2,7% s'ha abstingut. L'exconsellera prenia la paraula per agrair el suport de la direcció del PDeCAT i dels associats, i reivindicava que el partit "és independentista sense renunciar al seu model de país". Els propers dies es crearà el comitè de campanya i Chacón explicarà els detalls del projecte.


2 Comentaris

E

Eduard Ruiz

Igualada

4 de novembre 2020.08:04h

Respondre

DESITJO A ÀNGELS CHACÓN TOTA LA INSPIRACIÓ, FORÇA (i també SORT), en aquesta nova “singladura”, i responsabilitat, política, com ha demostrat en anteriors càrrecs, en aquest ... Llegir més moment tant difíls (agreujats epr la pandèmia).

EN UNA SOCIETAT PLURAL (ideològica, religiosa, identitària, cultural, ...) ens calen MENYS ACTIVISTES I MÉS LÍDERS POLÍTICS I SOCIALS, AMB UNA ACTITUD PRAGMÀTICA I CONCILIADORA QUE CERQUIN EL CONSENS en benefici de la gran majoria i amb especial protecció dels més vulnerables (socials, econòmics, emocionals)

La política ha de deixar de ser un espectacle i confrontació d’emocions per incorporar el raciocini, capacitat tècnica, competència professional, honradesa, diàleg i acord PER UNA SOCIETAT MÉS RESPETUOSA, INCLUSIVA, PRODUCTIVA, EQUITATIVA, JUSTA .... I SOLIDARIA

J

Joan p.

Igualada

3 de novembre 2020.10:24h

Respondre

Preparem-nos, com tracti Catalunya com la Conca, el seu programa será arrasar tots els camps de l’Ebre als Pirineus per a especular amb macro-poligons fantasma.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.