TORNAR

Els militants d'Esquerra confirmen que el seu candidat a Igualada serà Enric Conill

L’arquitecte i regidor és triat en una assemblea que reuneix uns 100 militants

politica
Dijous, 19 juliol 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Sense sorpreses, els militants d'Esquerra a Igualada han recolzat l'opció d'Enric Conill com a candidat a les eleccions municipals del 2019. Arquitecte de professió, l'alcaldable va entrar a l'Ajuntament com a regidor en aquest mandat i anava en el número 3 de la llista republicana.

Aquest dimecres al vespre, més de 100 militants escollien en assemblea a l'arquitecte igualadí Enric Conill com a candidat d'ERC a les properes eleccions municipals del maig del 2019. En la seva primera intervenció com a alcaldable confirmat, Conill apostava per "fer un gran equip que treballi per Igualada" i "sumar cada cop més gent per vertebrar un projecte transversal, aglutinador i amb voluntat de servei per tots els ciutadans".

Conill, al centre, acompanyat de la consellera Vergés, la diputada Telechea i Josep Maria PalauConill, de 37 anys, casat i amb tres fills, i arquitecte amb despatx a la ciutat, és regidor d'Esquerra a l'ajuntament d'Igualada des del 2015 juntament amb Josep Maria Palau i Carolina Telechea. Davant els seus companys, postulava "crear una alternativa amplia per la ciutat, que treballi per Igualada i al servei de les necessitats dels igualadins i igualadines" i que afronti "els reptes que tenim com a ciutat".

En la seva intervenció, destacava "la generositat d'ERC en la seva aposta per obrir el partit de bat a bat i ssumar cada cop més gent per vertebrar un projecte transversal, aglutinador i amb voluntat de servei per tots els ciutadans". Alhora, el regidor republicà també va apostar per una candidatura on es doni "continuïtat amb la feina que hem estat fent i que fins ara ha encapçalat el regidor Josep Maria Palau".

Conill, en la seva intervenció dimecres al vespreA l'actual portaveu del grup, Conill li agraïa "que al 2015 em vingués a buscar com a independent per formar part d'un projecte transformador i engrescador". En aquesta línia, Palau ha volgut mostrar el seu "ferm compromís d'ajudar en tot el que calgui a la candidatura de l'Enric Conill, un perfil jove, preparat, solvent i amb molta capacitat d'aportar solucions efectives als reptes que tenim com a ciutat". El flamant candidat, davant la militància, reivindicava "tres anys fent propostes i aportant solucions a les diferents problemàtiques de la ciutat. Seguirem treballant per aconseguir un projecte de ciutat que respongui a les necessitats de tots els ciutadans i ciutadanes d'Igualada".

A l'assemblea hi assistien la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, qui ha mostrat el seu suport a Enric Conill i la Diputada al Congrés dels diputats i companya del grup municipal d'ERC Carolina Telechea, que remarcava "el meu compromís absolut amb la ciutat d'Igualada i la comarca des del Congrés de Diputats". Per altra banda, Josep Maria Palau exposava les valoracions i els motius polítics, professionals i personals pels quals no encapçalarà de nou la candidatura republicana, però mostrava "un ferm compromís d'ajudar en tot el que calgui a la candidatura".

 


5 Comentaris

M

Maria

Igualada

20 de juliol 2018.16:53h

Respondre

Res més a dir, doncs! Apa! No cal que votem. Ara, procura no posar a la llista electoral persones que no saben gestionar ni la comunitat de veïns de casa seva o un ampa, per exemple.

r

ramon

19 de juliol 2018.22:16h

Respondre

El futur del Sr Castells, el veig, pelut, pelut.
Pasara de ser el rei del Mambo, a un simple Regidor. Es evident, que el nou alcalde sera el Enric, i el futur president de la Generalitat, sera de... Llegir més ERC, la ex convergencia del 3%, acabara sent un partit residual.
Benvingut Enric, tu est la esperança de Igualada.

A

Antoni Folch

Igualada

19 de juliol 2018.20:03h

Respondre

Molt bona proposta! Candidst riguros, amb taules i experiència. El alcalde tendra feina!

p

pep

19 de juliol 2018.13:08h

Respondre

No soc ni de esquerra, ni soc independentista, pero, Enric, el meu vot ja el tens.
Prou de populistes, de pa sucat amb oli.
Lo principal de un bon candidat, es la seva honestedat, i la seva... Llegir més preparació, cosa que lo que tenim, deixa molt que desitjar,

G

Guillem R

Igualada

19 de juliol 2018.11:17h

Respondre

ERC ha triat un bon candidat, enhorabona. Cal que algú ofereixi una alternativa al govern del populisme i la propaganda, i pel que sembla esquerra va pel bon camí. Endavant!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.