TORNAR
PUBLICITAT

Montse Argelich deixa l'acta de regidora de l'Ajuntament d'Igualada

Cristina Navarro substitueix Argelich i Joan Valentí assumeix el paper de portaveu del grup

politica
Dimecres, 16 novembre 2022. 16:45. Redacció AnoiaDiari.

La regidora sortint, Montse ArgelichPoc més de mig any abans de les eleccions municipals, ERC Igualada ha fet uns canvis dins el grup municipal del consistori igualadí. Montse Argelich deixa l'acta de regidora per assumir noves responsabilitats a la federació regional d'ERC de la Vegueria del Penedès i agafarà el seu relleu Cristina Navarro. Paral·lelament, els republicans també han fet diversos canvis de representació del grup en comissions informatives i organismes, dels quals cal destacar que el regidor Joan Valentí assumirà el paper de portaveu del grup. Segons els republicans, "Aquests canvis s'emmarquen en la ferma voluntat d'ERC Igualada d'assolir l'alcaldia d'Igualada i en el treball coordinat des de l'àmbit comarcal, regional i nacional de tot el partit, que té l'objectiu de tornar a ser la primera força municipalista del país i continuar construint la República catalana des dels ens locals."

Des d'ERC Igualada han valorat "la feina feta per Argelich i el fet que el seu potencial es posi a disposició de l'estructura territorial de cara a les eleccions municipals, assumint noves responsabilitats laborals i orgàniques d'ERC en l'àmbit regional de la vegueria del Penedès, amb la mirada posada a les eleccions municipals del maig del 2023."

Cristina Navarro, nova regidora d'ERC IgualadaCristina Navarro agafarà el relleu de Montse Argelich al grup municipal d'ERC Igualada. Cristina Navarro, és diplomada en Treball Social i llicenciada en Sociologia, habilitada com Educadora Social i actualment docent del Departament d'Educació en el Programa de Formació i Inserció, modalitat  Programes de Transició al Treball (PTT), a l'institut Milà i Fontanals. Navarro s'incorpora al grup municipal "amb entusiasme, il·lusió i moltes ganes de treballar per Igualada" i es mostra molt satisfeta d'incorporar-se al grup municipal al costat "de grans companys i companyes amb una vocació clara de servei a la ciutat i als veïns i veïnes".

A banda d'aquest relleu, la reestructuració també ha provocat diversos canvis en les representacions del partit en comissions i altres organismes. Cal destacar que el regidor Joan Valentí serà el nou portaveu del grup, representarà ERC Igualada a la junta de portaveus, també tindrà cura de l'organització interna del grup municipal i desenvoluparà les funcions de coordinació interna amb política municipal.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.