TORNAR

Neix l'Alternativa Jove per Montbui

El grup motor el componen sis persones i vol reunir a més jovent del municipi

politica
Dimarts, 24 juliol 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest mes s'ha constituït el grup Alternativa Jove per Montbui-Jovent Republicà. La formació neix amb la voluntat "de fomentar la participació del jovent en la política municipal".

Els membres del col·lectiu, al BoulevardUn grup de joves montbuiencs ha impulsat una nova agrupació al municipi, Alternativa Jove per Montbui - Jovent Republicà.L'integren sis joves del municipi de Santa Margarida de Montbui, amb l'objectiu principal millorar la experiència jove a la localitat i potenciar la seva presència en actes públics, ja siguin polítics o d'un altre caire, aconseguint "així més implicació del jovent en qüestions festives com ara la Festa Major, o en altres aspectes d'interès com l'emancipació o el transport urbà".

Per començar, faran difusió d'un formulari mitjançant xarxes socials amb l'objectiu de conèixer l'opinió del jovent sobre el municipi i seguidament, es farà una reunió oberta a tothom qui vulgui participar amb l'objectiu d'analitzar les propostes de millora i començar a actuar. Com a grup, "volem fomentar la participació del jovent de la nostra localitat en la política municipal i per això animem a tot aquell que tingui una proposta, a que ens la comuniqui i col·labori amb nosaltres". 

Aquest grup motor el componen Mònica Bautista, portaveu, en Joel Serrano, secretari d'organització, la Naiara Asensio, secretària de finances, en Sergio Pérez, secretari de comunicació, la Judit Redondo, secretària d'igualtat i la Emma Medina, secretària d'activitats juvenils. Es pot trobar a les diferents xarxes socials com a @ajovemont (Instagram i Twitter) i a Facebook. També es pot contactar a la següent direcció : alternativajovemontbui@gmail.com

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.