TORNAR
PUBLICITAT

El nou govern municipal d'Òdena, en marxa

El Ple aprova el cartipàs amb la nova organització del govern

politica
Dimecres, 25 maig 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Ple de l'Ajuntament d'Òdena ha aprovat, en sessió extraordinària, el nou cartipàs municipal, que contempla l'organització del nou govern, que serà encapçalat per Francisco Guisado, després de superar la moció de censura que va fer caure la batllessa Maria Sayavera.

El nou govern d'Òdena, liderat per Francisco GuisadoGuisado, des de l'alcaldia, dirigirà les àrees de Secretaria i intervenció, Ocupació i Recursos Humans, Règim intern i relacions institucionals, Seguretat ciutadana, Protocol i Comunicació.

Hi haurà tres tinents d'alcalde: Andreu Garcia Sánchez, Sandra Fernández Cuadra i Amparo Hernández Dengra.

Guisado ha delegat la primera tinència d'alcaldia a Andreu Garcia, l'únic regidor del grup d'electors Òdena a Fons, que va facilitar que progressés la moció de censura. Garcia dirigirà Serveis del territori, amb l'àrea d'Ensenyament, Empresa i Urbanisme, que inclou els departaments d'Ensenyament, Urbanisme, Empresa, Comerç i Turisme, Administració Electrònica i TICS.

Sandra Fernández Cuadra serà la segona tinent d'alcalde, i serà responsable de Serveis Generals, amb l'àrea de Governació, que inclou els àmbits d'Hisenda i Transparència.

La tercera tinent d'alcalde, Serveis a les persones, serà Amparo Hernández Dengra. Dirigirà l'Àrea de Serveis a les persones, Igualtat i Associacionisme Cultural, que abasta Infància i Joventut, Benestar social i Gent Gran, Polítiques d'Igualtat, Associacionisme cultural i Cooperació i agermanament.

Valentín Robles Rodríguez serà regidor delgat de l'Àrea d'Esports, Cultura, Participació Ciutadana i Serveis Municipals, amb els àmbits d'Esports, Festes i Fires, Biblioteca, Atenció Ciutadana i Participació.

Finalment, Oriol Almirón Ruiz serà regidor delgat de l'Àrea de Serveis Públics, Habitatge i Salut, amb els departaments d'Habitatge, Salut i consum, Serveis municipals, Manteniment i espais públics, Transport públic, Mon rural, pagesia i camins, Obres i inversions, Medi ambient.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.