TORNAR

S'obre el termini d'exposició del projecte de l'estació de tractament d'aigua potable a Calaf

politica
Dissabte, 9 gener 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els veïns i veïnes de Calaf, i totes les persones interessades, ja poden consultar el projecte de la futura planta desnitrificadora de Calaf, per tal de fer-hi al·legacions, reclamacions o suggeriments. 

El passat 30 desembre es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOP), el "Projecte d'adequació d'obres per a la instal·lació d'una estació de tractament d'aigua potable (ETAP) de desnitrificació biològica heteròtrofa al municipi de Calaf", que fou aprovat pocs dies abans, el 21 de desembre, per l'ens supramunicipal.

El projecte, redactat per l'empresa ENGISIC SOLUCIONS I CONSULTING, S.L., romandrà exposat durant un període de trenta dies hàbils per tal que les persones interessades pugu9in aportar les reclamacions o suggeriments pertinents.

En cas de no presentar-se al·legacions ni reclamacions en el termini d'informació pública, el projecte quedarà definitivament aprovat.

El projecte es pot consultar en aquest enllaç.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.