TORNAR

Les obres de la variant de la B-224 a Piera surten a licitació

Les obres tenen un pressupost de 8,15 milions i un termini d’execució de divuit mesos

politica
Dimecres, 20 octubre 2021. 11:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha iniciat la licitació de les obres per a construir una nova carretera de cinc quilòmetres de longitud que configurarà la variant de Piera. Aquestes obres, que tenen un pressupost de 8,15 milions i un termini d'execució de divuit mesos, permetran evitar el trànsit de pas dels vehicles per l'interior del nucli urbà de Piera, absorbint 6.500 vehicles diaris dels 7.300 que actualment travessen el municipi.

Des del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori han assenyalat que "amb la construcció de la variant de Piera, s'alliberarà del trànsit de pas per l'interior del nucli urbà de Piera dels vehicles que des del costat Igualada, Vilafranca del Penedès i Vallbona d'Anoia es dirigeixen al costat Masquefa, Esparreguera i Martorell i als polígons industrials que hi ha a aquesta zona –i a l'inrevés."

El traçat de la futura variant s'inicia a l'actual carretera B-224, a l'entrada pel costat oest del nucli de Piera, i vorejant pel nord la població, anirà a buscar l'actual rotonda de la carretera B-231, tot aprofitant-la fins a tornar a connectar amb l'actual B-224 pel costat est de Piera. Es preveuen tres connexions amb Piera, al costat nord, al costat est que connectarà també amb la carretera B-231 cap a Esparreguera i al costat sud.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.