TORNAR
PUBLICITAT

Fem Òdena-AM es troba amb els veïns de l'Espelt per exposar el seu programa

Una cinquantena de persones assisteixen a la trobada amb l’equip de Maria Sayavera

politica
Dijous, 9 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació vinculada a ERC engega les seves trobades amb la població. La candidatura té previstos dos actes més, al nucli d'Òdena el dia 18 i al Pla de la Masia el divendres 24. 

La intervenció d'un dels veïns, aquest passat divendresEl darrer divendres, la candidatura de Fem Òdena-AM, encapçalada per la periodista Maria Sayavera, va presentar el seu projecte municipal en un acte participatiu a l'Espelt. La pluja no va impedir que la sala del Centre del poble s'omplís d'una cinquantena de veïns i veïnes que varen poder escoltar la presentació del programa de la candidatura odenenca, en què es varen explicar les dotze prioritats a treballar, més la resta de propostes treballades mitjançant trobades de participació veïnal amb col·lectius i entitats del municipi.

La candidatura de Fem Òdena va explicar en detall les propostes i a continuació va convidar a tots els assistents a participar amb les seves aportacions. Així, després d'un torn obert de preguntes, va tenir lloc un col·loqui. Els que ho van voler van deixar les seves aportacions al projecte per escrit. L'acte es va cloure amb un refrigeri. Fem Òdena celebrarà dos actes més, un al nucli d’Òdena, el proper dissabte 18 de maig i un acte final al Pla de la Masia, divendres 24. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.