TORNAR
PUBLICITAT

Òdena a favor de la independència i de l’adhesió a la vegueria de l’àmbit del Penedès

Un nou municipi de l'Anoia s'adhereix a l'Associació de Municipis per la Independència

politica
Dimecres, 1 febrer 2012. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El darrer ple de l’Ajuntament d’Òdena celebrat el passat dijous 19 de gener s’aprovava dos mocions relacionades amb la gestió del territori; per una banda l’adhesió i suport a la campanya propulsada per la Plataforma per una Vegueria Pròpia (Anoia + Alt Penedès + Baix Penedès + Garraf) i per altra banda s’aprovava donar suport a la iniciativa de constituir l’associació d’ens locals denominada “Municipis per la Independència” amb l’objecte de defensar l’assoliment d’un estat propi.

Ple d'Òdena

El grup municipal d’ERC i CiU - ÒdenaOberta presentaven la moció a favor de l’adhesió a l’àmbit del Penedès defensant que una vegueria pròpia ha de comportar avantatges com la capacitat de decisió, la millora de la gestió dels serveis públics i les infrastructures i perquè 'donaria força i sobirania a l’hora de participar en les decisions de futur del país, incloent-hi poder esdevenir circumscripció electoral i reforçaria els llaços socials i culturals que han anat forjant la nostra identitat, contribuint a la millor qualitat de vida'.

En relació a la moció sobre la independència, presentada també per ERC i CiU-Òdena Oberta, es demanava el suport a la iniciativa de constituir l’associació d’ens locals denominada 'Municipis per la Independència', i l’adhesió a aquesta entitat per avançar cap a l’assoliment de la independència de la nació des de l’àmbit municipal.

Loli Martin, nova regidora del PSC

En un altra ordre de coses, en el mateix ple va prendre possessió del càrrec de regidora de l’Ajuntament d’Òdena, Loli Martin pel grup municipal del PSC. Martin pren el relleu a Lourdes Canales, qui en el ple de desembre va deixar el càrrec de regidora per motius personal i professionals.


2 Comentaris

T

Torrent

Òdena

11 de febrer 2012.17:34h

Respondre

Crec que Òdena no està a favor de la Independència. Ambdós alcaldes d’Òdena si, però dubto que tots els seus regidors, tots, ho estiguin.
La notícia, que respón a un acord de Ple que no... Llegir més implica res més que una voluntad de adhesió, no per ser més grandil·locuent deixa de ser mera especulació.

j

josep pons sahabedras

calaf

6 de febrer 2012.13:40h

Respondre

no tothom volem indepèndecia, aquests 6 vots a Òdena ”no es tothom”

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.