TORNAR
PUBLICITAT

Òdena a Fons acaba la campanya fent èmfasi en el 'no' al macropolígon

Demanen que la decisió de fer créixer les zones industrials es faci a través d’un procés participatiu

politica
Divendres, 24 maig 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'agrupació d'electors ha fet un gran esforç per donar-se a conèixer en aquests comicis, els primers en els que participa. L'acte central va ser el passat divendres, al Teatre Unió Agrícola.

PUBLICITAT

La setmana passada, Òdena a Fons va celebrar una festa oberta a tothom. El passat divendres, 17 de maig, el Teatre Centre Unió Agrícola es va omplir de grans i petits per celebrar el que és l'únic acte de campanya d'aquesta nova agrupació d'electors. La formació ha treballat al llarg dels últims mesos les diferents propostes ciutadanes resultat de les trobades amb entitats, presentacions de la candidatura a llocs com el Centre Agrícola, al Centre Cívic del Barri de Sant Pere i al Centre de l'Espelt i recollint les diferents aportacions dels veïns i veïnes. En la trobada, el cap de llista Andreu Garcia va manifestar en primer lloc l'oposició al macropolígon de Can Morera. Demanen que es decideixi a través d'un procés participatiu on s'ha de situar una nova zona industrial. 

La gent d'OAF va omplir el Teatre Unió AgrícolaL'acte va tenir lloc en un ambient distès i amb actuacions per a totes les edats. Andreu Garcia, candidat d'OAF acompanyat d'altres membres del grup va adreçar unes breus paraules al públic assistent per explicar que "tenim un gran equip amb gran capacitat de gestió, de treball en equip, amb noves actituds: pròxims i transparents, diferents ideologies i amb moltes ganes i il·lusió per fer d'Òdena un poble més ordenat, participatiu, amable i sostenible. Òdena a Fons va néixer amb el convenciment que les petites coses que garanteixen el benestar del veïnat en el dia a dia són el prioritari i són allò on s'ha de veure reflectida més la feina d'un consistori que vetlla per als odenencs i odenenques. Malgrat això, també s'ha cregut oportú fer unes quantes propostes de llarg recorregut. És a dir que, que som conscients que probablement s'hauran de realitzar en més d'una legislatura, però que hem vist, a través de les vostres propostes, que les creieu importants i realitzables".

Sobre l'esmentat tema de Can Morera, matisen que OAF "no s'oposa al creixement industrial ni als llocs de treball que podria portar", però volen que es faci de manera ordenada i essent els odenencs qui decideixin com i on volen la zona industrial a través d'un procés participatiu.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.