TORNAR

Òdena a Fons instarà a sortir la vila de la Mancomunitat "si no respecta l'autonomia municipal"

L’alcaldessa Maria Sayavera, també contrària al projecte a Can Morera, demanava fa uns dies que no s’interferís des d’altres municipis

politica
Dissabte, 30 novembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La polèmica per les zones industrials a la Conca d'Òdena i en concret el sòl de Can Morera torna a la palestra amb un dur comunicat de l'agrupació d'electors. Òdena a Fons-Avancem llança un ultimàtum per a que es "respecti l'autonomia municipal".

L'agrupació d'electors, en una foto del passat maigEl grup municipal d'Òdena a Fons, amb un regidor decisiu dins els 11 de l'Ajuntament d'Òdena, ha emès un comunicat escuet on demana a la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena que asseguri de manera pública que respectarà "les decisions del consistori". En concret, es refereixen al rebuig que han mostrat tant el govern de Fem Òdena com la pròpia Òdena a Fons a que el PDU es desenvolupi a Can Morera. Exposen que "si en un mes no hi ha un manifest, OAF sol·licitaria, durant el primer Ple del 2020, la sortida del municipi d'Òdena de la MICOD, així com ho estableix l'article 39 dels seus estatuts".

De fet, l'agrupació mostra "preocupació per les declaracions que es van publicar fa uns dies en què l'alcaldessa d'Òdena, Maria Sayavera, sol·licitava respecte als alcaldes dels municipis que formen part de la MICOD, per les decisions preses des del municipi d'Òdena en matèria de gestió del territori i, en concret, les corresponents al pla urbanístic en estudi, que inclou la zona de Can Morera". L'agrupació d'electors afirma que "hem constatat durant la reunió que ÒAF i la delegació d'entitats vam mantenir amb el Departament de Territori, que la MICOD és qui vehicula tot aquest procediment". 

 


1 Comentaris

A

Antoni

Igualada

3 de desembre 2019.10:38h

Respondre

Jo proposo una guerra a l’estil trumpià. Si surten de la Mancomunitat, automàticament, als odenencs que vagin a l’infinit o a l’Escola de Música, que se’ls cobri quota a preu de mercat, i... Llegir més no al preu subvencionat per l’Ibi dels igualadins. A veure fins quan dura la tonteria d’uns i altres.... Mentre diuen aquestes tonteries, en silenci, als odenencs els apugen l’IBI un 5%, i els polítics del poble (tots), no tenen collons per afrontar una revisió dels valors cadastrals...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.