TORNAR

L'oposició igualadina bloqueja la reforma urbanística per fer pisos a baixos

Només amb onze representants votant a favor es podia aprovar la reforma

politica
Dimecres, 24 febrer 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La intenció del govern era permetre habilitar les plantes baixes per fer habitatges en carrers no comercials. L'equip de Junts per Igualada esperava d'aquesta manera aconseguir entre 1.200 i 2.000 habitatges nous.

Una imatge del ple d'aquest dimarts a IgualadaEl govern de Junts per Igualada no podia, en el ple d'aquest dimarts al vespre, aprovar la reforma urbanística de més importància dels darrers anys a Igualada. Es tractava de modificar el POUM per permetre la reforma dels baixos de carrers no comercials i que poguessin convertir-se en habitatges. L'equip de govern, amb nou representants, precisava d'una majoria d'onze vots. Només la regidora Carmen Manchón votava a favor.

Els altres regidors de l'oposició, nou, es posicionaven en contra. Tot i que Irene Gil i Eva Pedraza no podien votar -la primera es va absentar per causes urgents i la segona acabava de renunciar-, Castells necessitava d'un altre vot i no l'obtenia. Només amb onze vots sobre els 21 del ple es podia aprovar la reforma. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.