TORNAR

El Parlament aprova una proposta de resolució presentada per desdoblar la C-15 i la B-224

En el cas de la C-15, demanen que s’executi el 2022 les primeres obres de desdoblament

politica
Dimarts, 7 setembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els socialistes manifesten que la Generalitat "ha incomplit" amb dues reivindicacions històriques de la comarca. El diputat, que va entrar al Parlament aquesta legislatura, recorda l'alta accidentalitat d'ambdues vies.

A petició del diputat del PSC Jordi Riba, el candidat anoienc en les passades eleccions, la cambra catalana ha aprovat una proposta de resolució "sobre el desdoblament de la carretera C-15 i de la carretera B-224". Els socialistes afirmen que "el govern d'ERC i Junts va prometre, en el primer cas, que les obres començarien el 2020 i en l'altre el 2019. A hores d'ara cap de les dues està ni pressupostada ni en marxa. La proposta de resolució aprovada referent a la C-15 insta el govern de la Generalitat a executar, abans d'acabar el segon trimestre del 2022, les obres de desdoblament anunciades de Capellades a Vilanova del Camí".

Pel que fa a la B-224, la resolució, també aprovada a instàncies del PSC, el Parlament demana el govern de la Generalitat iniciar, abans de finalitzar el segon trimestre de l'any que ve, les obres de desdoblament de la carretera B-224 en els trams de Martorell a Masquefa, que és la part que suporta més trànsit i més pas de mercaderies. El PSC recorda que per la B-224 hi passen cada dia 5.500 vehicles entre Vallbona i Piera, al tram de Sant Esteve Sesrovires són 18.200 vehicles i quan s'apropa a Martorell la xifra augmenta fins als 25.000 vehicles diaris, per la qual cosa el desdoblament de Masquefa a Martorell "és indispensable".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.