TORNAR

El Parlament de Catalunya ret homenatge a Antoni Dalmau

politica
Dijous, 21 juliol 2022. 20:44. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Ple del Parlament de Catalunya d’aquest dimecres 20 de juliol ha començat amb un homenatge al polític i escriptor igualadí, Antoni Dalmau, que va morir el passat mes de gener a l’edat de 70 anys.

 

L’homenatge s’ha fet en presència de la família i ha estat el diputat Jordi Riba l’encarregat de pronunciar unes paraules en memòria d’Antoni Dalmau. La vicepresidenta del Parlament, per la seva banda, ha rebut a la família i els ha lliurat un dossier recopilatori de la trajectòria política de Dalmau. Dossier que també serà entregat a l’arxiu comarcal de l’Anoia.

Jordi Riba ha posat en valor el compromís polític de Dalmau amb Igualada i n’ha destacat la seva visió política “com a acte de servei a la ciutat”. Riba ha fet, també, un repàs del seu llegat polític, cultural, històric i literari al servei del país i d’Igualada. En el seu discurs també destaca algunes iniciatives més rellevants del seu pas com a President de la Diputació i com a Diputat al Parlament.

Vergés també ha volgut remarcar el compromís de Dalmau amb la ciutat i el país, agraint la seva “absoluta tenacitat” a favor dels “drets i llibertats de Catalunya adherint-se al moviment independentista el 2012” i la seva “coherència política”. Segons la vicepresidenta, el llegat cultural i històric de Dalmau “quedarà sempre al servei dels igualadins i igualadines de tot el país”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.