TORNAR

El Partit Popular inaugura la seva seu a Piera, aquest dissabte

L'oficina romandrà oberta a les tardes per atendre els ciutadans

politica
Dimecres, 29 setembre 2010. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest proper dissabte, 2 d’octubre, a les 19.00 hores, el Partit Popular de Piera inaugurarà la seva nova seu, ubicada a la carretera d’Igualada, número 45, locals 2-3. A l’acte d’inauguració hi assistiran el Secretari General del Partit Popular de Catalunya, Jordi Cornet; la Portaveu del Grup Parlamentari al Parlament de Catalunya, Dolors Montserrat; el diputat, Pere Calbó; i el President del Partit Popular de l’Anoia, Joan Agramunt.

Partit Popular Piera, imatge d'arxiu

José Maurenza, President del Partit Popular de Piera i Portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament de Piera, ha manifestat que 'amb aquesta nova seu volem assolir un doble objectiu. Per una banda, volem que sigui una oficina d’atenció als ciutadans i per això atendrem totes les consultes i queixes que els ciutadans de Piera ens vulguin fer arribar. En aquest sentit, la seu romandrà oberta totes les tardes de 16.00 a 20.00 hores. I, per altra banda, volem posar la nostra seu a disposició de totes les entitats i associacions del nostre municipi perquè la facin servir per celebrar les seves reunions i actes.'

Pere Calbó, diputat del Parlament de Catalunya, ha explicat que 'l’obertura d’aquesta nova seu del Partit Popular és una fita molt important. En primer lloc, pel municipi on s’ubica que es el segon municipi en número d’habitants de la comarca. En segon lloc, perquè enforteix la presencia i la implantació del Partit Popular a la nostra comarca. I, finalment, i més important, perquè apropem el projecte del Partit Popular als ciutadans i una nova seu sempre suposa una major i millor comunicació amb els ciutadans del municipi'.

Partit Popular


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.