TORNAR
PUBLICITAT

El PDeCAT de Vallbona replica que ERC vol "confondre" sobre la reforma del Parc de la Miranda

Asseguren que també actuaran ”perquè s’acabi la política de blocs al poble”

politica
Dimarts, 9 octubre 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els post-convergents de Vallbona d'Anoia han sortit en la defensa del projecte per crear una zona verda al municipi. Una obra que defensa un govern que ara es troba amb tres representants sobre nou.

El PDeCAT de Vallbona d'Anoia, que té un regidor dins el govern en minoria del poble, afirma que "és fals que cridem a la confrontació" al poble, respecte a les obres del Parc de la Miranda. En un comunicat, el partit considera que els pamflets que es van repartir la setmana passada a les llars de Vallbona "eren per explicar el projecte -que, repetim, és bo i necessari, ja que no aprovar-lo posava en risc la zona- i les postures contràries de l'oposició. I els demanàvem que preguntessin quins motius tenien per oposar-s'hi. Uns motius poc clars". 

La portada de la propaganda emesa per la formacióEls post-convergents afegeixen que "s'ha aconseguit que els republicans acceptin part del projecte (la reparació d'un talús en risc de despreniment), volem felicitar als veïns i veïnes de la zona per aquesta victòria. (...). Lamentem que no es pugui tirar endavant la resta del projecte, creiem que els veïns de La Miranda no tenen la culpa de les tensions del Ple. JfV-ERC, en comptes de voler reparar aquesta zona per fer-ne una zona verda en condicions proposa la compra d'una casa que té un expedient d'enderroc pendent".

Sobre les tensions polítiques en un govern que ha anat perdent regidors, el PDeCAT nega que hi hagi "cap oferta de pacte d'estabilitat per part d'ERC". En canvi, asseguren que "qui farà una oferta aviat serà el nostre grup polític, oferta que vindrà acompanyada d'un seguit de mesures per la pacificació política, d'una reforma important en el govern (acompanyada d'una reflexió profunda) i d'un pack de mesures en positiu per acostar posicions amb l'oposició".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.