TORNAR
PUBLICITAT

Pere Aragonès serà aquest vespre a Igualada per donar suport a Enric Conill

A l’acte hi seran també la consellera Alba Vergés i la diputada al Congrés Carolina Telechea

politica
Dimecres, 22 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La plana major d'esquerra a la comarca acompanyarà  Enric Conill a l'acte de tancament de campanya. El candidat igualadí d'ERC parlarà dels seus compromisos en l'àmbit econòmic.

Pere Aragonès, vice-president del GovernAquest dimecres 22 de maig, a les 7 de la tarda, el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, protagonitzarà un acte amb l'alcaldable d'ERC Igualada Enric Conill al Kiosk del Rec. En l'acte també hi participarà la Consellera de Salut i igualadina Alba Vergés i la també igualadina i diputada al Congrés, Carolina Telechea.

Al llarg d'aquest acte, l'alcaldable Enric Conill detallarà els compromisos en l'àmbit econòmic i també els reptes de futur que té Igualada i l'Anoia molt especialment en l'àmbit territorial. Aquest serà l'últim acte dels republicans a Igualada abans de les eleccions municipals del proper 26 de maig.


1 Comentaris

M

Marià

Igualada

22 de maig 2019.07:26h

Respondre

M’agradaria que el Pera quant vingui jo faci amb al carrilet.
Be com alternativa pot venir amb al Montbus.
Molt parlar de fer volar coloms pro la realitat d’Igualada es un altra i no parlem de... Llegir més la sanitat, hospital, etc.
Algún comentari Pera (suposo q la culpa... dels altres)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.