TORNAR

Piera, amb el comerç de proximitat

L’Ajuntament de Piera s’ha adherit al perojecte “Jo compro al poble, jo compro a l’Anoia... I tu, per què?” del Consell Comarcal

politica
Dilluns, 29 octubre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

 “Jo compro al poble, jo compro a l’Anoia... I tu, per què?” és el nom de la campanya que el Consell Comarcal ha posat en marxa amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de proximitat. L’Ajuntament de Piera ha estat un dels primers a adherir-se a la iniciativa en la qual també participen els municipis de Vallbona d’Anoia, La Torre de Claramunt, El Bruc, Sant Martí de Tous, Cabrera d’Anoia, La Llacuna, Capellades, Masquefa, Òdena i Vilanova del Camí. 

La campanya vol influir en la decisió de compra de la ciutadania a través del testimoni de veïns i veïnes de la comarca que posen en valor l’existència del comerç local. De fet, durant els pròxims quatre mesos, els pierencs i pierenques anirem descobrint el perquè compren al seu poble els 12 protagonistes de la campanya.   

La campanya no és només una imatge promocional, també es preveu desenvolupar un seguit d’accions i activitats que tindran presència al carrer i a les xarxes socials amb la intenció que el missatge arribi al màxim de públic possible. La campanya està impulsada des de l’Àrea de Promoció Comarcal i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.