TORNAR

Piera defineix el nou cartipàs, amb dues tinences d'alcaldia per al PSC i cap regidoria específica per als Comuns

La Junta de Govern inclou a batlle, els quatre tinents d’alcalde i la regidora d’Ara és Demà

politica
Diumenge, 13 desembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Pocs dies després que prosperés la moció de censura contra Jordi Madrid, el nou govern a tres amb Junts per Piera, PSC i Comuns presentava el cartipàs. Amb la nova redistribució, el PSC assumeix la primera i la tercera tinença d'alcaldia.

Josep Llopart, en el moment d'assumir l'alcaldia FOTO: ACNLa nova coalició que governa a Piera ha fet públic el seu cartipàs. El batlle Josep Llopart assumirà les àrees d'Empresa i Ocupació, i Participació. El primer tinent d'alcalde serà pel portaveu del PSC i nou soci, Javier Perellón, que agafa Obres i Urbanisme, i Gestió Interna. Un altre socialista, Carmen González Anjaumà, serà tercera tinent d'alcalde, amb les carteres d'Atenció a les persones, Joventut, i Igualtat de Gènere i LGTBI. Les altres dues incorporacions del PSC, Juan Miguel Ramírez i Montserrat Porras, tindran Medi Ambient i Transport i Barris, Festes i Sanitat, respectivament. La representant d'Ara és Demà (Comuns), Sandra Bernad, serà a la Junta de Govern, però sense cap responsabilitat en regidories.

Al govern segueixen els regidors vinculats a Junts per Piera, Anna Pallerols i Josep Maria Rossell, ara amb la segona i la quarta tinença d'alcaldia. Jordi Pau també continua a les àrees d'Esports, Comerç, Hisenda i Comunicació. L'equip de govern anunciava també que es rebaixaran les retribucions de l'alcalde i el primer tinent d'alcalde "un 10 % respecte a les quantitats aprovades en el plenari del 3 de juliol de 2019". Pel que fa a les Juntes de Govern, estaran formades per l'alcalde i els quatre tinents d'alcalde Josep Llopart, Javier Perellón, Anna Pallerols, M. Del Carmen González i Josep Maria Rossell, a més de Sandra Bernad.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.