TORNAR

Piera i Masquefa reclamen millores en mobilitat i infraestructures a la Generalitat

Els batlles Josep Llopart i Xavier Boquete es van reunir amb el secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, i amb el director general d’Infraestructures de Mobilitat, David Prat, per abordar c

politica
Dissabte, 12 febrer 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El projecte de desdoblament de la B-224 o la necessitat de construir una passera que connecti els camins de Masquefa i Piera, van ser alguns dels temes abordats a la reunió que han mantingut aquesta setmana els batlles dels dos municipis, Josep Llopart i Xavier Boquete, amb el secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, i amb el director general d'Infraestructures de Mobilitat, David Prat.

A l'agenda, diversos temes, com la necessitat de construir una passera sobre la carretera B-224 que permeti travessar de forma segura aquesta via i connectar la via verda del Camí Romeu amb la via verda de Masquefa, ajudant així a la creació d'una anella verda al voltant de Piera.

A la reunió, els representants de la Generalitat van informar de l'estat del projecte de la futura variant de la carretera B-224, una infraestructura llargament reivindicada perquè permetrà treure el trànsit pesat del nucli de Piera i, al mateix temps, recuperar la carretera per fer-la més urbana i millorar-ne la seguretat de les persones vianants. El desdoblament pretén també reduir la sinistralitat i millorar la connexió amb la AP7 i l'A2. Està previst que les obres es comencin a executar en un primer tram al mes de maig d'aquest 2022.

Damunt la taula també hi havia altres projectes, com l'arranjament de la carretera B-2241 que va des de Masquefa fins a Sant Sadurní d'Anoia i de l'estat de la redacció del projecte de construcció d'una nova rotonda per a millorar l'accés a La Beguda Alta.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.