TORNAR

Piera posa en marxa un procés participatiu per elaborar el nou ROM

El Reglament Orgànica Municipal regula aspectes com el funcionament dels òrgans de l’Ajuntament, la transparència i la participació ciutadana

politica
Diumenge, 7 juliol 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Fins el 17 de juliol, els veïns i veïnes de Piera poden participar en el procés que l'Ajuntament de Piera ha obert amb l'objectiu de redactar un nou Reglament Orgànic Municipal (ROM). El consistori pierenc vol recollir propostes i suggeriments dels veïns per a millorar el reglament actual i vigent, que es va aprovar l’any 2015.

El ROM és el Reglament que regula el funcionament i la publicitat dels diferents òrgans del consistori i altres aspectes com els debats dels plens, la participació ciutadana o la transparència. 

Les persones interessades en participar-hi poden fer-ho a través d’una instància física o digital fins al proper dia 17 de Juliol a les 23.59 h. Tenint en compte les aportacions rebudes, es farà una proposta de reglament que es farà arribar al següent ple municipal i que, en cas de ser aprovada de manera provisional, quedarà exposada al públic per tal que, si s’escauen, es puguin presentar al ·legacions.

En el següent enllaç podeu consultar el Reglament Orgànic Municipal actualment vigent. La voluntat és que aquest nou ROM es pugui aplicar en més d’una legislatura. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.