TORNAR

La pierenca Sandra Bernad entra al Consell Nacional de Catalunya en Comú

Provinent d’EUiA, és també la candidata a l’Ajuntament de Piera el 2019

politica
Divendres, 6 juliol 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La regidora pierenca d'Ara és Demà, confluència d'esquerres creada el 2015, és des d'aquesta setmana membre del Consell Nacional de Catalunya en Comú. Bernad ja va ser al número 27 de les llistes a les eleccions del 21 de desembre, en representació d'aquesta força.

Sandra Bernad Martínez, de 23 anys, és la presència anoienca al nou Consell Nacional de Catalunya en Comú. La que és, des de fa un parell de setmanes, candidata oficial per part d'Ara és Demà, espai de confluència d'esquerres, a la candidatura de Piera, la que és també regidora a la vila ha sigut escollida per formar part del Consell Nacional de Catalunya en Comú.

En el procés de votacions hi participaven 3.260 persones d'un total de 9.088 inscrits al cens (36% de participació). La majoria de vots, 2.085 (64,43%) van optar per la candidatura de "Construïm en Comú" al Consell Nacional, de la qual en forma part. La candidatura de "Comuns Federalistes" n'obtenia 713 vots (22,03%), "Desbordem" 438 (13,54%) i 30 vots en blanc. La candidatura guanyadora per liderar l'Executiva va ser la de Xavier Domènech i Ada Colau, els quals encapçalaven la candidatura "Construïm en Comú" amb 2.099 vots (64%). Les dues altres candidatures: "Comuns Federalistes" ha obtingut 681 vots (21%); i 'Desbordem', ha obtingut 450 vots (14%).

Pel que fa a la pierenca, prové d'Esquerra Unida i Alternativa, una de les formacions que conflueixen en els Comuns, i és llicenciada en Ciències Polítiques. El passat mes de desembre va ser la representant anoienca a la llista de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament, on figurava en el lloc 27. També ha estat designada candidata a l'alcaldia de Piera pel 2019, on competirà amb els dos líders de la coalició que governa, Jordi Madrid (ERC) i Josep Llopart (PDeCAT).

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.