TORNAR
PUBLICITAT

El ple de Cabrera d'Anoia vota aquest dilluns portar el cas Clàudia al Departament de Salut

S’emplaçarà al Departament de Justícia que intervingui per evitar l’arxiu del cas

politica
Dilluns, 4 març 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una de les demandes dels familiars de Clàudia Zorrilla, que es revisi l'actuació judicial en el cas de la mort de la nena, es vota aquest vespre de dilluns al ple de Cabrera d'Anoia. La situació es troba en un estancament, ja que les diligències judicials es troben aturades.

La proposta que passa pel ple, aquest vespreAquest vespre, en una sessió plenària, l'Ajuntament de Cabrera d'Anoia debatrà una moció sobre el cas de la mort en una intervenció quirúrgica d'un infant del municipi, Clàudia Zorrilla, que va tenir lloc a la Quirón-Dexeus fa quatre anys. Tant el procediment com el tracte posterior amb la família -no han rebut cap més explicació que el decés va ser causat per un "xoc tòxic"- han estat motiu d'indignació tant al seu poble com a la comarca. El ple de Cabrera vota una proposta que parla de "denunciar políticament els fets" i traslladar al Departament de Salut de la Generalitat una petició per a que intervingui en el cas, que ara mateix es troba en 'stand by.

De fet, la família tem que s'acabi arxivant altra vegada. Per això, en la moció, es reclama al Departament de Justícia de la Generalitat i a la Fiscalia General de l'Estat que "es revisi l'actuació judicial presa fins al moment". Es remarca que "no es va poder fer una autòpsia" en condicions "per manca dels òrgans vitals que li havien estat extrets". 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.