TORNAR

El ple igualadí aprova el conveni per rebre el finançament del nou Campus Salut

En la part resolutiva, es van aprovar quatre mocions

politica
Dissabte, 31 octubre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb l'aprovació del conveni per rebre els dos milions d'euros de la Generalitat, es fa un pas determinant per la construcció del nou Campus Salut i que sigui realitat. El ple també va votar una moció d'ERC de suport als establiments de restauració i estètica afectats per les restriccions.

El ple municipal d'Igualada aprovava aquest dimarts, per unanimitat, el conveni entre el Govern de la Generalitat, a través del Departament d'Empresa i Coneixement, l'Ajuntament d'Igualada i la Universitat de Lleida per a la construcció d'un equipament destinat als estudis universitaris de ciències de la salut de la UdL a la capital de l'Anoia. 

Un dels plens dels darrers mesosTots els grups municipals van donar suport al Pla Local d'Acció Comunitària (PLACI) per als anys 2020-23 i l'atorgament de les subvencions a entitats sense ànim de lucre corresponents a la línia dirigida als centres educatius en l'àmbit de la pràctica de l'esport escolar. La unanimitat es va mantenir, igualment, en l'aprovació de les subvencions per a la restauració de façanes, i de la pròrroga del Pla Local de Joventut 2016-2020.

Després, en la part no resolutiva del ple, es van presentar i aprovar quatre mocions. La primera va ser una d'ERC, de suport als establiments afectats per les restriccions d'obertura: bars, restaurants i centres d'estètica. El text va tenir el suport d'Igualada Som-hi, Poble Actiu i Ciutadans, i l'abstenció de Junts per Igualada. Seguidament es va debatre una moció sobre el mateix tema, presentada per Ciutadans, de suport al gremi de bars, restauració i centres d'estètica d'Igualada. Hi van votar a favor tots els grups, tret d'ERC, que es va abstenir. 

En la part final de la sessió es van aprovar dues altres mocions, presentades per Poble Actiu. La primera era per l'impuls a l'autoconsum d'energia solar fotovoltaica, i la segona per establir criteris de progressivitat en les ordenances fiscals de l'Ajuntament d'Igualada. Els dos textos van tenir el vot a favor d'Esquerra Republicana i d'Igualada Som-hi i l'abstenció
de Junts per Igualada i Ciutadans. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.