TORNAR

El ple de les mascaretes aprova la declaració conjunta 'Igualada per a la reconstrucció'

El text afirma que ”les decisions que prenem els mesos que vénen condicionaran la nostra societat les properes dècades”

politica
Dimecres, 13 maig 2020. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Impulsar polítiques d'emergència a través d'un gran acord de ciutat. Aquesta és la declaració que es va votar en el ple d'aquest dimarts a la nit a Igualada, una sessió amb mascaretes i amb els regidors distanciats, omplint tota la sala, fins i tot els espais destinats al públic.

Els 21 representants polítics del ple d'Igualada van aprovar una declaració conjunta en el ple d'aquest dimarts 12. Un text en el que parlen d'"un gran acord de ciutat per impulsar la recuperació social i econòmica" de la vila, una de les més afectades per la pandèmia. La declaració es compromet a que hi hagi "polítiques valentes" ja que "les decisions que prenem els mesos que vénen condicionaran la nostra societat les properes dècades".

Un acord inèdit entre forces tan diferents com Junts, ERC, Igualada Som-hi, Poble Actiu i Ciutadans, en una declaració que vol ser "una primera pedra" per refer el teixit social de la capital de l'Anoia. En el mateix text s'expressa el condol a les víctimes i es desitja la recuperació a les persones encara afectades per la COVID19. Mantenen la voluntat de fer un acte institucional de record quan les condicions sanitàries ho permetin. La declaració fa un agraïment exprés als professionals sanitaris pel seu esforç i a la ciutadania per la seva resposta a l'emergència.

Més informació sobre la COVID19 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.