TORNAR

El ple poblatà tria a Antoni Escudé com a nou Jutge de Pau

Relleva a Jaume Buera, que ostentava el càrrec des de 2007

politica
Dijous, 18 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El darrer ple de la Pobla va servir per nomenar el nou Jutge de Pau titular del municipi. En aquesta sessió plenària es ratificava també un conveni entre els ajuntaments de Vilanova del Camí, Òdena i la Pobla de Claramunt per a la prestació de serveis a persones emprenedores i empreses.

El ple de la setmana passada, en el que es va nomenar a EscudéLa setmana passada, el ple de Pobla de Claramunt va escollir Antoni Escudé com a nou Jutge de Pau. Substitueix a Jaume Buera, que ho ha estat durant 12 anys. L'elecció es va fer en la darrera sessió ordinària d'aquest mandat i la candidatura, que era única, va ser escollida per set vots a favor i quatre en blanc. Un cop elegit pel plenari, es remetrà l'acord a la Comissió de la Sala d'Expedients de Jutges de Pau titulars i/o substituts de Catalunya als efectes d'elevar-ho a la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que és l'òrgan que el nomenarà oficialment.

Quan estigui fet aquest tràmit, el nou jutge prendrà possessió del càrrec davant de la lletrada de l'administració de Justícia de l'Agrupació Municipal de Jutjats de Pau número 40, a la qual pertany la Pobla de Claramunt. El 2002 Jaume Buera va assumir el càrrec de Jutge de Pau suplent, quan el titular era Benet Cardús. El 2007 va passar a ser Jutge de Pau titular, càrrec que ha ocupat fins a l'actualitat. Com a Jutge de Pau suplent hi ha la Pepita Soteras.

A més d'aquest tema, en aquest darrer ple ordinari  es va ratificar un conveni entre els ajuntaments de Vilanova del Camí, Òdena i la Pobla de Claramunt per a la prestació de serveis a persones emprenedores i empreses. També es van aprovar els textos refosos de la modificació puntual del Pla Parcial Industrial Els Plans d'Arau usos 3 i de les Normes Subsidiàries de Planejament del Tio Nel·lo, al barri del Xaró.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.