TORNAR

Poble Actiu agraeix la tasca de Pedraza en un comunicat sobre la seva renúncia

Admeten que ”l’assemblearisme ha fet aflorar diferències” amb la ja exregidora

politica
Dimarts, 23 febrer 2021. 22:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Poble Actiu feia públic un comunicat al respecte de la renúncia de la regidora Eva Pedraza. Pau Ortínez, número 3 de la llista electoral en les passades eleccions, prendrà possessió com a regidor en el següent ple del mes de març.

El grup de l'esquerra municipalista ha expressat en un comunicat "el nostre absolut respecte cap a la seva decisió i agrair enormement la feina feta durant aquests cinc anys i mig, els primers quatre anys com a representant de la CUP i després de Poble Actiu". Sobre els motius de la renúncia, exposen que "l'assemblearisme ha fet aflorar diferències sobre l'estratègia política i la dinàmica interna, fet que és lògic i habitual en aquesta forma d'organització que seguirem reivindicant".

Apunten que "la crítica interna és necessària en tota organització perquè aporta diversitat, empatia i cohesió. Assumim la responsabilitat individual i col·lectiva i treballarem per l'empoderament de les persones que participem activament en la formació". Conclouen que "la feina feta per l'Eva ha estat clau per denunciar les iniciatives polítiques del govern contra les classes populars, fer d'altaveu dels moviments socials de la comarca, per la remunicipalització de l'aigua i per reivindicar que una altra manera de governar més justa, ecologista i feminista és possible".

 


4 Comentaris

J

Jofre

Igualada

24 de febrer 2021.20:20h

Respondre

”l’assemblearisme ha fet aflorar diferències sobre l’estratègia política i la dinàmica interna, fet que és lògic i habitual en aquesta forma d’organització que seguirem... Llegir més reivindicant”
Estan justificant les agressions amb l’assamblearisme? seguiran reivindicant aquestes agressions perquè són coses propies de l’assemblearisme? Una mica estranys aquests cupaires

G

Gemma Pinyol

Igualada

23 de febrer 2021.22:37h

Respondre

Doncs jo avui dic adéu a la Cup d’Igualada per sempre més que des d’avui queda en mans de convergents vestits de hippies.

F

Ferran

Igualada

25 de febrer 2021.10:15h

Gemma t’has plantejat que potser és una estratègia (i m’atreveixo a dir que bona) per captar els vots de la gran patacada que es farà el Marc Castells a les pròximes eleccions municipals?

J

Jofre

25 de febrer 2021.13:16h

A veure Ferran, explica l’estratègia perquè jo no la veig. El que veig és un partit que ha maltractat a la seva regidoria i que no ho accepta.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.