TORNAR
PUBLICITAT

Poble Actiu demana el vot amb un vídeo a ritme de rumba

El lema, ’La Igualada valenta, governa’t’, i amb lletra de Poble Actiu, Albert Nieto i Sílvia Rodríguez

politica
Dissabte, 18 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació que dóna continuïtat a la CUP a Igualada ha fet una carta de presentació en forma de vídeo. Un clip musical per mobilitzar i animar el seu votant de cara al dia 26.

Aquesta setmana Poble Actiu ha fet el llançament de la cançó de campanya, que porta per títol 'La Igualada Valenta, governa't'. 'Som la llavor d'un nou horitzó' i 'lluita i somriu' són els missatges clau del videoclip de la candidatura, que a ritme de rumba demana el vot per Poble Actiu el proper 26 de maig. El vídeo "és un reflex de la Igualada mobilitzada, la que lluita i construeix col·lectivament, amb somriure i alegria. La de les entitats, els col·lectius mobilitzats, l'escola pública i la de l'1 d'octubre". Remarca la "Igualada feminista, ecologista i republicana". El videoclip recull imatges de la ciutat i les seves activitats i les compagina amb moments d'actes que la candidatura ha anat celebrant al llarg d'aquests darrers mesos, sumant esforços i suports.

La lletra l'han confeccionat Poble Actiu, Albert Nieto i Sílvia Rodríguez, i ha comptat amb la música d'un equip format per igualadins i vilanovins: amb la veu i guitarra d'Albert Nieto; la veu de Nerea Platas; la veu i la guitarra de Joan Cruz; el baix i cors de Gerard Martínez Guitarra; cors d'Abel Boada; la percussió i bateria de Genís Riera; la trompeta i cors de David Nieto i la gravació i masterització a càrrec de Roger Tarragó.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.