TORNAR

Poble Actiu proposa ampliar i reubicar la llar d’infants el Rusc a l’antic Casal del Passeig

politica
Dimarts, 19 juliol 2022. 19:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Al llarg de les últimes setmanes els regidors de Poble Actiu han denunciat que l’oferta de places a les llars d’infants municipals és insuficient per poder cobrir la demanda actual de les famílies. 

La candidatura municipalista proposa crear una nova llar d’infants a l’entorn de l’escola Gabriel Castellà que doni servei a les famílies que viuen a l’est de la ciutat i permeti ampliar una línia de l’escola El Rusc.

Pau Ortínez, regidor de Poble Actiu, remarca que “si reubiquem la llar d’infants del Rusc en una localització on es pugui ampliar es podran oferir 20 places més de P2, 13 de P1 i 8 de P0”. Ortínez ha defensat que la millor ubicació per a la nova escola seria l’antic Casal del Passeig: “el Casal, actualment abandonat i que en el seu moment havia estat l’Espai pels Somnis, compleix les condicions necessàries”.

Poble Actiu reclama que l’espai porta massa temps tancat i consideren que “ja és hora que la ciutat recuperi aquest espai en desús i pugui donar cabuda a les necessitats que té actualment la ciutat com, per exemple, reubicar la llar d’infants el Rusc”.

L’espai del Casal

Un grup de joves d’Igualada va ocupar l’antic Casal el 17 de juliol de 2013, després d’anys d’abandonament. Va ser llavors quan va començar el projecte de l’Espai pels Somnis, un espai autogestionat que va acollir entitats i moviments socials fins al mes de maig de 2016 quan va ser desallotjat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.