TORNAR
PUBLICITAT

C's porta els seu equip a l'Espai Cívic Centre en la presentació oficial divendres

Assistiran a l’acte els candidats de la formació dels altres municipis anoiencs

politica
Dijous, 9 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El partit taronja concorre per primer cop a Igualada en unes municipals. La presentació en societat serà aquest divendres, a l'Espai Cívic Centre.

Carmen Manchón i el seu equip es presenten aquest divendres. A la primera jornada de campanya, C's farà un acte "obert a tots els militants, simpatizans i a totes aquelles persones que vulguin conèixer el projecte de la formació taronja per els propers quatre anys a nivell de ciutat".  La presentació es farà en l'Espai Centre Cívic d'Igualada, a les 7.

Els primers cinc candidats de la llista, a Cal Font, amb Carmen Manchón segona a l'esquerraLa candidata igualadina estarà acompanyada per els membres de la seva candidatura, així també pels caps de llista de les altres set localitats de la comarca de l'Anoia, on Ciutadans presenta llistes en aquestes municipals del dia 26, Vilanova del Camí, Capellades, Santa Margarida de Montbui, Piera, Masquefa, Hostalets de Pierola i Cabrera d'Anoia. 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.