TORNAR
PUBLICITAT

El POUM de Jorba se sotmetrà a votació per la seva aprovació inicial

L'Ajuntament convoca els veïns a una sessió infomrativa

politica
Dimecres, 13 juliol 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després de mesos de redacció, finalment el POUM de Jorba serà sotmès a votació del Ple per fer-ne la seva aprovació inicial. Amb aquest motiu, l'Ajuntament convoca els veïns del municipi a una sessió informativa que tindrà lloc el dimarts 19 de juliol a les 20:30 i en la que l'equip de govern i el tècnic responsable explicaran les línies generals del nou Pla d'Ordenació Urbanística de Jorba.

Imatge general del municipi de Jorba

La documentació de la qual es composa el pla d’ordenació urbanística municipal de Jorba es podrà consultar, a partir del dia 20 de juliol, en format digital, a la web de l’ajuntament www.jorba.cat, i també en paper, a la mateixa sala de plens i a les oficines municipals en horari d’atenció al públic.

A partir del dia 20 de juliol, s’inicia, doncs, un període d’informació pública que s’allarga fins el dia 30 de novembre de 2011, per tal que les persones interessades puguin examinar-lo amb detall i formular-hi, si escau, les al.legacions que considerin pertinents (es facilitarà un formulari per aquesta finalitat als interessats).

Així mateix, en el cas de que qualsevol veí desitgi una explicació o una orientació detallada sobre algun aspecte concret del pla, pot sol.licitar una entrevista individualitzada amb l’equip responsable.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.