TORNAR

El PP de Piera es nega a donar suport "a una moció de social-comunistes i independentistes"

Els conservadors veuen la moció com una qüestió ”d’ànsia de poder”

politica
Dijous, 3 desembre 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La polèmica per la moció a l'Ajuntament de Piera continua, quan aquest divendres es produirà la votació que farà a Josep Llopart nou batlle. El PP anuncia que es nega a donar suport a la moció, tot i estar a les antípodes d'ERC, perquè "són batalles internes d'independentistes".

La foto de família dels 17 regidors pierencsEls populars de Piera deien la seva també sobre la moció que ha aixecat una gran polèmica a l'Anoia i al panorama polític català. Si no hi ha un canvi de darrera hora, el PSC i els Comuns faran alcalde de Piera aquest divendres a Josep Llopart, de Junts per Piera, vinculat al PDeCAT. En les darreres setmanes, el PDeCAT i ERC, socis de govern des de 2011, han partit peres i Llopart desbancarà el seu aliat Jordi Madrid. El PP de Piera, amb un regidor, exposa que "ningú pot pretendre que el PP doni suport a una moció de social-comunistes amb independentistes" (sic).

Una moció que "és fruit de la batalla interna entre independentistes", és a dir, ERC i PDeCAT. Els populars consideren que tot es deu a "ànsia de poder" perquè "Josep Llopart és corresponsable de tota la situació que es viu a Piera" ocasionada "per un cúmul de coses". Demanen "per què el senyor Llopart no va fer res durant tot aquest temps" i no actuava fins que el batlle Jordi Madrid va ser denunciat. 

Creuen que "el senyor Llopart s'enfronta a una altra formació política" (Junts) que ocupa el seu espai. El PP de Piera es pregunta per què "si els socialistes tenen més vots, es dóna al PDeCAT l'alcaldia". Afegeixen que "l'única cosa que motiva a Ara és Demà (Comuns) és tenir la cadira i el sou" i titllen al PSC "d'oportunista". Conclouen que "no entrarem en la batalla entre ERC i Junts per Piera i votarem 'no' a la moció".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.