TORNAR

El PP proposa una hora gratuïta a la zona blava del carrer Lecco i la supressió a l’avinguda Andorra

S'apunta al debat sobre les zones blaves de l'entorn de l'Hospital d'Igualada

politica
Dilluns, 20 setembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Pere Calbó, portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Catalunya a l’Ajuntament d’Igualada, ha presentat una proposta per a les zones blaves de l'entorn de l'Hospital que consisteix en donar una hora d'aparcament gratuïta als vehicles que aparquin al Carrer Lecco, suprimir les 15 places de l'avinguda Andorra i deixar tal com estan les places de l'avinguda Catalunya.

Pere Calbó ha anunciat que no comparteix les propostes de CIU i que està disposat a estudiar el projecte d'implementar zones verdes anunciat per l'alcalde d'Igualada.

El motiu de la mesura que el Partit Popular vol aplicar al Carrer Lecco és, per una banda, que les persones que han d'anar a l'Hospital i al nou Centre d'Atenció Primària ho puguin fer amb un cost raonable i alhora trobin lloc per poder aparcar. En el cas de la supressió de les places de l'avinguda Andorra, el motiu que al·lega Calbó és el de limitar l'excés de l'augment de places 'que va aprovar de forma unilateral l'alcalde la ciutat'. Finalment, el Partit Popular proposa deixar les places de l'avinguda Catalunya tal com estan ja que la seva finalitat és donar servei als comerços de la zona i han de tenir el mateix tractament que la resta de zones comercials.

Calbó ha manifestat que 'aquesta proposta és absolutament coherent amb el que sempre ha defensat el Partit Popular' i està convençut que és la manera de garantir un tracte just als usuaris de l'Hospital d'igualada i del CAP, i que no es col·lapsi l'entorn tot promovent la rotació de vehicles.

'La proposta de CIU no garanteix la rotació'

El regidor popular ha explicat que la proposta del grup de CIU consistent en què aquestes zones blaves tinguin un preu d’un cèntim d’euro per hora, no garanteix la rotació dels vehicles i, per tant, podria provocar que els usuaris de l'Hospital es trobessin sense aparcament.

Calbó ha manifestat que tampoc no està d'acord amb la proposta de CIU d'eliminar totes les zones blaves de la zona de l'Hospital, ja que no troba coherent l'argument utilitzat per Marc Castells que afirma que 'a l'Hospital s'hi va per obligació'. Segons els populars als jutjats o a Hisenda també s'hi va per obligació i CIU no ha proposat eliminar les zones blaves del Passeig Verdaguer on es troben aquests serveis. A més a més, la supressió tampoc garantiria la rotació de vehicles-

Més informació per estudiar les zones verdes

Finalment, respecte a la proposta de l’alcalde d’implantar les zones verdes, Calbó ha explicat que el Partit Popular està disposat a estudiar-la, però ha reclamat a l’alcalde que concreti la proposta als grups municipals ja que aquests 'se n'han assabentat a través dels mitjans de comunicació'.


36 Comentaris

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

29 de setembre 2010.13:23h

Respondre

No tots els meus articles s’han publicat als diaris, ho sento.
Si el seu únic argument és certes consideracions sobre la meva persona, vagi per endavant que crec que s’equivoca en objectiu i en... Llegir més considerar-me enemic. La ciutat es construeix entre tots.

I

Igualadí

Igualada

28 de setembre 2010.13:38h

Respondre

Carles, no a tothom se li permet escriure a certs diaris. Alguns, tot i escriure bejanades i ser de discurs únic, se’ls hi permet vés a saber perquè ... ai els amics i els carnets.

j

josep m. torras payerol

Igualada

28 de setembre 2010.13:21h

Respondre

Pau,
Segueixen havent-hi interferències, com molt bé tu dius hi ha gent que amb els diners de tots és dediquen a fer de “fonamentalistes”, alguns que segons diuen, l’únic càrrec que tenen... Llegir més pagat per tots, és ajudar al partit en tasques burocràtiques i ningú els hi encarregat ni cobren, per construir una plaça, una ciutat, una carretera, o transformar el país. Per tant tot el que diuen es gratuït, endemés no parlen per ells, sinó que fan de “pregoners”. Suposo que tots aquests esforços deuen tenir premi addicional, sinó pel preu que cobren, no mereix tal esforç.
Saps, l’altre dia una persona que treballa en un diari de la ciutat, em va explicar que un superior del “pregoner” li va dir textualment: “vosaltres poseu el que voleu al diari, doncs jo dono propaganda institucional a qui em dona la gana”, per tant és lògic que certs diaris no publiquin certs escrits, és qüestió de menjadora i cadascun te el seu preu. A lo millor quan les coses canviïn, que un dia o un altre canviaran, no falta massa, el repartiment de la propaganda institucional com a subvenció-compra de la paraula escrita deixarà d’existir, i segurament és farà d’una manera molt més equitativa i no en base a la fidelitat al règim dels Entesos. Tot arribarà!
Ah! Tot el que dic i escric ho firmo jo, a mi ni em donen de menjar amb els diners de tots, ni cobro de cap partit, per tant les insinuacions sobre el que fan certs partits o certa gent, em rellisquen i el que vulgui preguntar que ho faci allà on toca. A casa meva de moment ens guanyem la vida en una altre cosa i no sóc responsable ni dels demés, ni pels demés, que cada pal aguanti la seva espelma, jo aguanto la meva. I que cadascun parli en nom seu, jo parlo en el meu i els que parlen pels demés, doncs que se’ls escoltin els demés, jo no tinc temps per perdre amb “fonamentalistes”, que proclamen doctrines de partit.
Pau, últimament noto molts nervis en certa gent, tu saps perquè deu ser?
Perdona de nou la llargària i cuidat.

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

28 de setembre 2010.10:15h

Respondre

Respecte l’aparcament d’infinit, apart que el nombre d’usuaris superen les previsions inicials, forma part de la concessió de l’equipament i els abonaments al mateix inclouen l’accés al... Llegir més mateix. Pel que a l’hospital, sr. Torras, pregunti al seus companys de CiU a la Generalitat d’abans del 2003 per què no van voler assumir l’aparcament dels usuaris i per què els seus companys de partit van votar a favor de la construcció de l’aparcament soterrat (en tots els passos, inclús el de demanar el prèstec a l’Institut Català de Finances). Ah! Respecte Montbui, és normal que tenint unes característiques socials ben diferents a Igualada les administracions li ofereixen més subvencions (per cert, crec que respecte aquest tema vostès ja van mentir en alguns números...).
Respecte el tema dels cotxes, si el 50 % de la població no té carnet (adulta), i el 25 % no té cotxe amb assiduïtat, i d’aquests destaquen els joves ... preferim dotar un model de mobilitat que permeti a tothom accedir als equipaments públics; a més, places lliures d’aparcament n’hi ha. I si està tant amb això, demani aparcar a l’aparcament subterrani dels jutjats, al superficie dels Mossos, crec que la Residència té alguna plaça doncs també, ... ah no! Que tot això no és de l’Entesa, i clar no dóna gust posar-s’hi.
Mai prendré el dret a parlar (vostè sí, i el trencament del procés del POUM n’és una mostra) amb ningú, però igual que vostè demana als que no li riuen les gràcies que s’identifiqui, també tinc el dret de fer-ho, o vostè és un ésser superior? El problema és, també, que les bases tècniques no li agraden i per això no se les creu.
Treballar per la ciutat és quelcom seriós, i per tots encara més, però es veu que alguns són més partidaris de confrontacions obsessives que no porten enlloc. És el tarannà que mostren. Sinó, podrien escriure a algun diari, no? Per què s’amaguen? Fàcil, no volen mostrar el joc brut que fan.

P

Pau

IGUALADA

24 de setembre 2010.21:47h

Respondre

És realment llastimós veure que els nostres impostos es dediquen a defensar a capa i espasa les actuacions d’un partit. Sort que a l’Entesa li queden quatre dies i més d’un haurà de... Llegir més començar a buscar feina.

j

josep m. torras payerol

Igualada

24 de setembre 2010.16:34h

Respondre

Ho sento Pau,
Abans de que ens distraguessin et deia que la llibertat de ser anònim la tens i no deixis que cap “fundamentalista” et prengui aquest dret, mentre les normes ho permetin. D’altra... Llegir més banda et deia que els alumnes i els profes del institut (evidentment els de més de 18 anys i que tenen cotxe) no tenen per posar un exemple, els mateixos drets que la gent que va a fer esport o va a l’infinit (que per cert i de passada, el d’aquí el paguem tots en mòdiques quotes anuals, mentre el seu homòleg a Montbui es paga mitjançant subvencions i no costa un euro a la butxaca dels Monbuïencs. Maneres i maners de fer, Pau!) o els que treballen pel Consorci Sanitari de l’Ànoia a l’Hospital, també tenen pàrquing gratuït (els malats i acompanyants no), evidentment hi han explicacions per tot això, tantes com vulguis, però la realitat es aquesta.
El que cobren alguns, ho sé i em preocupa, perquè són sous públics, on també jo hi col·laboro, per tant en teoria, estan al meu servei i al de tots ciutadans i tinc la facilitat per mirar-ho tranquil·lament a la web de l’Ajuntament. En els dels privats en canvi, no tinc aquestes facilitats.
Em sembla que també parlàvem de cordes, be alguns les fan servir per escalar o “trepar”, altres per lligar farcells, en fi a gust del consumidor, cadascú sap el perquè les compra.
Fins un altre Pau i perdona la llargària.

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

24 de setembre 2010.14:33h

Respondre

La mateixa llei indica que hi ha d’hacer accesos i itineraris en bicicleta o per vianants, així com xarxa de transport públic, i justificadament poden reduir-se les places d’aparcament (no cal... Llegir més dir que els estudiants d’infantil, primària i ESO no utilitzen el cotxe per què no tenen 18 anys). Com no creiem només en el cotxe per accedir als llocs d’alta demanda de mobilitat, possibilitem alternatives factibles, viables i accessibles; és més, li recomano llegir-se www.gencat.cat/transit/pdf/doss_tec/doss_tec_12.pdf o www.gencat.net/mediamb/ea/mobilitat/documents/ciutatnensmovilitat.pdf
En el cas del transport públic, la gamma de títols especials per estudiants a Igualada i l’existent a l’ATM (T-12, transport públic gratuït fins els 12 anys)
Respecte els comentaris, bé que demana la identificació als anònims que no són de la seva corda. I segon, són opinions personals, i en la mesura que puc justificades tècnicament; vostè sabrà pq utilitza aqest argument sobre la meva persona. Ah! Són anònims, per tant no es pot demostar la seva situació econòmica .. o potser és que els coneix molt bé?

j

josep m. torras payerol

Igualada

24 de setembre 2010.14:12h

Respondre

Pau,
Segons aquest decret, el Institut Pere Vives Vic, hauria de tenir aparcaments pels estudiants, que han sigut esborrats pel carril bici i edemes no poden aparcar al aparcament públic del... Llegir més Infinit, on s’aplica la Llei en aquest cas? Aparcaments públics gratuïts per fer esport i lleure. Pels malalts i estudiants uns no en tenen i els altres han de pagar. Un deu en coherència, si senyor!
Ah! En ares de la llibertat, tots els que vulguin ser anònims, sense faltar al respecte, hi tenen tot el dret del mon, en aquest fòrum s’accepten, anònims, gent amb nom que no cobren per escriure i amb nom que cobren per escriure, uns tenen la llibertat d’expressar el que pensen i els que cobren no tenen més sortida que ser “fundamentalistes”, doncs els hi va la manduca, que ho entenc, però no ho comparteixo. El dia que els anònims cobrin, aleshores potser hi posaran el seu nom, perquè els que paguen vegin que es justifica el salari, encara que el d’alguns el paguem entre tots i només treballi per uns.

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

24 de setembre 2010.10:21h

Respondre

Pau, respecte l’aparcament i l’hospital, llegeixi’s el Decret d’Estudis de Mobilitat Generada que sorgeix de la Llei de Mobilitat i entendrà que s’han de prendre mesures respecte la... Llegir més implantació de noves actuacions (siguin plans urbanístics, hospitals,...) respecte la mobilitat. I aquestes actuacions les ha d’assumir el titular o administració responsable. Si vols, també, t’ho explico en persona.

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

24 de setembre 2010.09:25h

Respondre

El seu estil marca un cert autoritarisme, per què la resposta li he donat. Que no li agradi és un altre tema, per què no coincideix amb els seus postulats. I quan vulgui, en persona, quedem i li... Llegir més explico. Salut!

P

Pau

23 de setembre 2010.23:13h

Respondre

Carles C, trobo ”curiós” que en aquest tema de l’obligació, segons tu, del pàrquing no ens indiquis els links concrets. T’animo a fer-ho, si és veritat, és clar.

R

Ramon F.

Igualada

23 de setembre 2010.16:56h

Respondre

Molt be Sr. Carles Cuerva com vostè vulgui, te tota la raó però.... i els 875.000 euros que l’ajuntament va entregar a SIMA per fer l’aparcament soterrat de la plaça de les tortugues i que... Llegir més desprès no es va fer per que han servit, potser van servir per eixugar deutes d’aquesta empresa?, pensi que representen mes de 145 milions de les antigues pessetes i tretes dels impostos que paguem tots els igualadins. Vostè de moment molt parlar però d’això fuig d’estudi i no en diu res

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

23 de setembre 2010.13:34h

Respondre

Si no dóna la cara és per què alguna cosa amaga, ja que ben bé que hi ha gent que dóna el nom i cognoms i no s’amaguen. Opinar té tota la llibertat però l’anonimat li treu la... Llegir més responsabilitat respecte les seves paraules, tret bàsic d’una conversa amb persones civilitzades.
Respecte l’aparcament i l’hospital, llegeixi’s el Decret d’Estudis de Mobilitat Generada que sorgeix de la Llei de Mobilitat i entendrà que s’han de prendre mesures respecte la implantació de noves actuacions (siguin plans urbanístics, hospitals,...) respecte la mobilitat. I aquestes actuacions les ha d’assumir el titular o administració responsable; si la Generalitat hagués assumit, com li pertocava, incloure el projecte d’aparcament a l’hospital, segurament estaria soterrat a sota mateix de l’hospital. Com no va ser així i va obligar l’Ajuntament a construir-lo, es va realitzar en el seu emplaçament actual; com ja li he dit, aquell espai en superfície no pot dotar l’important equipament sanitari de les places necessàries.
Respecte l’entorn de l’Hospital, tot el projecte d’urbanització a l’entorn de l’Hospital correspon al projecte d’Avinguda Catalunya aprovat el 2004, i el projecte executiu el 23 desembre de 2008 per unanimitat dels regidors/es de l’Aj. d’Igualada. Per tant, el disseny de l’espai estava fet abans de l’existència de l’aparcament i de l’empresa SIMA.
Li torno a repetir que els diners que SIMA disposa serveixen i serviran per la construcció d’aparcaments (en projecte Masuca, Montserrat, carrer Comarca i Sant Crist) o altres equipaments de mobilitat. No es planteja la construcció simultànea de tots, sinó que aquest és el full de ruta i objectius a cumplir. Per cert, aquest comentari respecte els recursos per fer actuacions crec haver-lo escoltat en algun debat sobre els pisos tutelats del carrer Joaquima Vedruna. I són una realitat.
Per últim, sembla que tots els anònims que se m’adrecen (a l’anoiadiari, facebook, ...) tenen en comú el mateix discurs i consells, com sortits de la mateixa “fàbrica”, respecte el que haig i no haig de fer. Agraint-li, però no gràcies, em sé cuidar.

R

Ramon F.

Igualada

23 de setembre 2010.12:04h

Respondre

Sr. Carles Cuerva, hem sorprèn la seva contesta i sobretot la seva mala educació en la mateixa. Aquí tots podem donar la nostra opinió sempre respectan la dels altres i ho fem tambè segons les... Llegir més normes establertes pel diari, per tant estem en el nostre dret.

Tothom pot donar la seva opinió i explicar als altres alguna cosa que ells desconeixen, però vostè per defensar els seus plantejaments utilitza MENTIDES com per exemple que la Generalitat va obligar a fer l’aparcament soterrat de l’hospital, miri quan es va inaugurar l’hospital s’utilitzava un aparcament en superfície i gratuït davant de l’edifici i tothom estava content, el que passa es que algú hi va veure negoci en fer l’aparcament soterrat i ara tots els ciutadans som accionistes d’una cosa que no funciona i que genera pèrdues.

Si no l’hi agrada el lloc a on hi havia l’aparcament gratuït (ara dipòsit de vehicles) li suggeriré un altre lloc, a sobre de l’aparcament soterrat, allà a on ara hi ha un jardí que s’haurà de mantenir també hi hagués estat be.

Sr. Cuerva no ens enganyi mes, SIMA i voste o sap molt bè, no te recursos propis suficients per fer els aparcaments de la Masuca, Montserrat, carrer Comarca i Sant Crist, SIMA actualment per desgràcia de tots i malgrat els ingressos de les zones blaves, es una empresa que genera pèrdues i per tant pels seus propis recursos no por fer res i si voste creu que no es així, per que no hem contesta desprès de preguntar-li dues vegades que ha passat i per que han servit els 875.000 euros que l’ajuntament va entregar a SIMA per fer el pàrquing de la plaça de les tortugues que desprès no es va fer?

Per acabar, tema connexió directa aparcament soterrat de l’hospital, es una vergonya que si es porta a l’hospital a una persona impossibilitada per exemple es tingui de sortir al carrer i no hi hagi cap ascensor directa a l’interior del mateix. Això sol dona a entendre que la construcció de l’hospital no anava lligada de cap manera a la de l’aparcament soterrat.

Sr. Cuerva, permeti’m que ara sigui una mica desagradable jo, però prengui-ho com un consell, a vegades el sou tampoc dona per tant per haver-se de posar en tants embolics i a més estic segur que ningú l’hi demana.

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

23 de setembre 2010.08:52h

Respondre

L’anonimat permet moltes llibertats i exigències, però menys lliçons sinó s’és capaç de donar la cara. Una manera de fer molt típica d’alguns.
Sinó li agrada la resposta és cosa seva.... Llegir més Ja li he dit que els recursos que diposi SIMA serveixen i serviran per la construcció d’aparcaments (en projecte Masuca, Montserrat, carrer Comarca i Sant Crist) o altres equipaments de mobilitat.
La construcció de l’hospital requeria que es construís un aparcament, i per tant la Generalitat havia d’assumir aquesta construcció com a administració responsable (Llei de Mobilitat aprovada el 2003). Però no va ser així i va ser quan obligà l’ajuntament a assumir-l’ho, ja que sinó es quedaven sense hospital.
La previsió de places lliures (no pas gratuïtes), just al costat de l’hospital dins la mateixa illa, no donava resposta a la demanda que podria assumir l’hospital, i és per això que es conduïa a que fos soterrat. Posteriorment s’aprovà una modificació del pla general que possibilità que a sobre les zones verdes per tal que es poguessin crear aparcaments i que poguessin ésser gestionats per SIMA. I d’aquí la seva construcció. Si m’equivoqués, no puc demanar disculpes a algú que no sé qui és.
Respecte la connexió, no és directe amb consultes externes, sí molt aprop de l’àrea ambulatòria; amb tot, és accessible amb l’ascensor adaptat i l’itinerari d’accés també. Apart, cal tenir en compte que existeix tot un espai subterrani de l’Hospital el qual impedeix tècnicament un accés directe, que inclou entre d’altres el maquinari innovador dispensador de medicaments. El fet d’haver-lo dissenyat abans o després no ho hagués canviat les seves característiques ja que el que prima és el disseny funcional de l’hospital.
L’illa urbana que actualment ocupen els Mossos d’Esquadra, el nou centre de la FAP i el nou CAP Igualada Nord està qualificada com equipaments, i s’hi preveu el trasllat d’altres equipaments públics a l’espai que actualment ocupa el dipòsit de vehicles.
Respecte l’aparcament de l’Infinit, també està construït amb els impostos dels ciutadans l’aparcament dels jutjats, dels Mossos d’Esquadra, entre d’altres. Per què no reclamen aparcar-hi també? L’aparcament de l’infinit forma part de la concessió del complex esportiu. Respecte l’IES Milà i Fontanals, l’ampliació actualment en obres segurament atraurà un major nombre d’estudiants i professorat, i és per això que ja s’estan prenent mesures com els reforços de transport públic i els accessos per vianants i ciclistes.

P

Pau

22 de setembre 2010.21:12h

Respondre

Carles C, pots donar més informació sobre la relació entre la construcció de l’hospital, l’aparcament i la Generalitat ? Espero que ens indiquis on ho diu (el cas concret que tu menciones),... Llegir més sinó potser tu també seràs un mentider. Espero que no.

I

Igualadí

Igualada

22 de setembre 2010.20:48h

Respondre

Sr. Cuerva, no els hi han sobrat diners (de TOTS els igualadins) per aquell ”famós” World Trade Center que, segons els seus companys de l’Entesa, portaria més de 4000 llocs de treball a... Llegir més Igualada ?
També els van obligar a fer el pàrquing de davant de l’estadi atlètic. Pàrquing públic o privat ? El vam pagar amb els NOSTRES impostos i als alumnes i professors de l’IES Milà i Fontanals els hi prohibiu aparcar-hi.

Ramon F., aquell aparcament públic en superfície el van convertir en dipòsit municipal de vehicles per obligar-nos a pagar anant al pàrquing (que com bé dius no té connexió directe amb l’Hospital, s’ha de ser curt de gambals per no haver-ho fet) o a la zona blava. Per anar a l’Hospital aparcar al Carrefour va força bé i és gratuït.

R

Ramon F.

Igualada

22 de setembre 2010.17:47h

Respondre

Sr. Carles Cuerva, en primer lloc deixi’m que l’hi repeteixi la meva pregunta anterior, (comentari 13) vostè que sembla que esta bon enterat de tot, a on han anat a parar i per que han servit... Llegir més els 875.000 euros que l’ajuntament d’Igualada va entregar a SIMA per fer l’aparcament soterrat de la plaça de les tortugues que desprès no es va fer?. Contesti si us plau, no hem decepcionarà ara i resultarà que no ho sap.

En segon lloc, penso que es molt lleig titllar a algú de mentider i més si un mateix falta a la veritat o més ben dit diu també mentides. Miri tenint en compte que soc també una d’aquestes persones que no ens agrada la zona blava a l’hospital, m’he procurat documentar sobre l’aparcament soterrat i ningú, repeteixo ningú m’ha sabut donar raó d’això que diu vostè de que el Govern de la Generalitat de CiU va obligar a fer l’aparcament soterrat de l’hospital més ben dit m’han informat que quan s’estava construint l’hospital estava previst solament un aparcament en superfície i gratuït i que va ser mes tard a iniciativa de l’Entesa per Igualada que es va decidir i aprovar pel Ple municipal fer aquest aparcament.

I penso que tenen tota la raó ja que si s’hagués previst l’aparcament d’entrada s’hauria previst també una sortida de l’aparcament directe a l’hospital cosa que ara no hi es.

Si us plau documenti’m també aquesta afirmació que fa de que va ser la Generalitat de CiU qui va obligar a fer el pàrquing soterrat i si no pot fer-ho retractis i demani disculpes

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

22 de setembre 2010.15:24h

Respondre

Sí. Diners del pressupost municipal per fer l’aparcament que CiU ENS OBLIGÀ A LA CIUTAT a fer i sino, es quedava sense Hospital.
O diners per fer els pisos tutelats, tant els existents com els... Llegir més futurs.
O per renovar i ampliar la residència.
O per fer pisos per joves.
O les escoles bressol.
O els centres cívics.
O el Tecnoespai i la seva ampliació.
...
I com la situació financera és bona podem destinar recursos a plans extraordinaris d’ocupació (més de 100.000 euros), amb 76 persones contractades www.anoiadiari.cat/noticia/7724/el-programa-impulsa-dona-feina-a-76-igualadins. Quants el el Consell Comarcal?

I

Igualadí

Igualada

22 de setembre 2010.14:34h

Respondre

Aquests aprenents de gestors municipals treuen els diners d’una banda, ho dediquen (o això prediquen) a una altra i vinga anar endeutant a la ciutat. Ens prenen per imbècils i s’enduran una... Llegir més bona sorpresa.

A

Albert

Igualada

22 de setembre 2010.13:29h

Respondre

Espero que tants comentaris no surtin cars als contribuents. Ja tenim un deute prou elevat.

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

22 de setembre 2010.10:25h

Respondre

Els recursos de SIMA són, en l’actualitat per la gestió i construcció dels aparcaments, gestió de zona blava i grua municipal, tot i que ampliable a altres funcions en l’àmbit de la... Llegir més mobilitat.
Aquests recursos serviran per la resta d’aparcaments com els previstos a la Masuca, plaça de la Sardana, Montserrat, carrer Comarca i Sant Crist.

C

Carels Cuerva

Conca d'Òdena

22 de setembre 2010.10:13h

Respondre

Pau, SIMA es creà el 2006 i per això comencen des del 2006. I respecte els demés podràs veure que PIMHA va ser creada el 1967 però no va tenir activitat fins el 1999-2000; si no pots consultar... Llegir més els pdf, és perquè ”Només es disposa dels fitxers PDF a partir de l’any 2004.” i altres informacions a partir del 1997. Per cert, ja has demanat a qui t’ha mentit que no ho faci?
L’any 2008 va ser el primer any de funcionament de l’aparcament Igualada Nord (obligat a construir per la Generalitat de Catalunya governada per CiU, sinó ens quedàvem sense hospital), igual que li passà a l’aparcament de la plaça de Cal Font els primers anys (i que l’ajuntament va haver de llogar una part, a la planta inferior hi ha una porta que permet tancar una zona, per equilibrar la concessió).
Respecte els barris, suposo que la seva proposta té una base tècnica, no? I sinó, li pot dir a algun grup polític que ho faci, si pot ser per escrit, i amb noms i cognoms. O els soldats digitals no tenen identitat?

R

Ramon F.

Igualada

22 de setembre 2010.09:08h

Respondre

Carles, ja que veig que vostè esta molt ben informat, hem podria dir a on han anat a parar i perquè han fet servit els 875.000 euros que l’ajuntament va entregar a SIMA per fer el pàrquing... Llegir més soterrat de la plaça de les tortugues que desprès no es va fer?

j

josep m. torras payerol

Igualada

21 de setembre 2010.23:24h

Respondre

Epístologia amb el Sr. Calbo respecta a aquesta nota de premsa i la meva opi:... Llegir més
http://www.igualadi.com/2010/09/resposta-del-sr-pere-calbo-sobre-el.html
http://www.igualadi.com/2010/09/resposta-lemail-del-sr-calbo-sobre-les.html
Gracies per llegir-ho.
Josep M.

I

Igualadí

Igualada

21 de setembre 2010.20:43h

Respondre

Ja que és tant bona la zona blava, la podrien posar al Barri de Fàtima i al Barri de Montserrat. Incrementarien la rotació i promocionarien el comerç de la zona, oi?

Sempre s’oblidem dels... Llegir més barris! Això és discriminació.

A

Albert

Anoia

21 de setembre 2010.18:44h

Respondre

Pau, em sembla que t’has quedat curt. Resultats SIMA 2008 (segons les dades presents als links indicats pel Carles Cuerva): PÈRDUES per valor de 496.562,15 € !

P

Pau

Anoia

21 de setembre 2010.18:21h

Respondre

Veient això ja està tot dit:

”(1) El motiu pel qual no consten alguns anys a la taula és que no s’ha rebut cap tipus de documentació o està pendent de ser processada”.

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

21 de setembre 2010.17:31h

Respondre

Pau, si menteixes, o et fan mentir, no desviïs el tema respecte la meva persona. X cert, comentari que podria afirmar en el teu cas, perquè no t’identifiques per desmentir-ho.

Respecte els... Llegir més comptes de SIMA:

http://www16.gencat.net/web_Sindicatura/CARGAWEB/asp/cat/VerEnteLiferay.asp?Codigo=081022502

I també pot consultar els dels altres organismes municipals a:

http://www16.gencat.net/web_Sindicatura/CARGAWEB/asp/cat/VerEnteLiferay.asp?Codigo=081022000

P

Pau

Igualada

21 de setembre 2010.14:29h

Respondre

Sr. Cuerva ja que tots els igualadins som accionistes de SIMA per què no em diu on podem consultar els resultats econòmics de la societat en qüestió ?
Estaria bé que, ja que cobra de tots,... Llegir més defenses els igualadins i no només el seu partit.

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

21 de setembre 2010.12:08h

Respondre

Pau ... la voluntat que teniu de mentir i confondre és infinita. Demana-li al qui te’ls ha donat que no t’enganyi.

P

Pau

Igualada

20 de setembre 2010.20:04h

Respondre

El pàrquing de l’Hospital d’Igualada genera cada any més de 300.000 euros de pèrdues, les quals, al ser d’una empresa municipal, haurem de pagar tots els igualadins. ”Gràcies” Entesa.

j

josep m. torras payerol

Igualada

20 de setembre 2010.18:03h

Respondre

La meva opi:
http://www.igualadi.com/2010/09/carta-oberta-al-sr-calbo-sobre-la.html

R

Ramon F.

Igualada

20 de setembre 2010.17:22h

Respondre

Es nota que s’acosten les eleccions, el Sr. Calbó per exemple esta intentant fer-se notar i volent passar a ser el protagonista de la pel-lícula, aquest cop aprofitant el tema de les zones blaves... Llegir més i l’embolic que s’ha inventat l’alcalde amb les zones verdes.

En un Ple, ara no recordo quin era però era avants de vacances CiU va proposar posar un preu simbòlic a les zones blaves de l’hospital, que tal com diu l’article era d’un cèntim d’euro per hora. Que s’aconseguia amb això?, dons penso que es molt senzill d’entendre: que hi continués havent rotació de vehicles i per tant que ningú hi pogués deixar el cotxe tot el dia i que el preu fos simbòlic, quasi gratuït.

En aquell Ple, el Sr. Calbó va demanar deixar el punt sobre la taula per estudiar-ho millor ja que no estava d’acord amb la proposta degut a que ell creia que seria masa cara al no poder suprimir-se els vigilants per controlar-ho i les màquines dels parquímetres haurien de continuar instal-lades. Això si, es va comprometre a estudiar el tema juntament amb CiU i ERC per buscar una proposta conjunta i presentar-la a un Ple d’aquest més.

Ara pel que he llegit es desmarca de tot i presenta una proposta pel seu compte, una proposta que pretent per un cantó anular una part de la zona blava i per l’altra que la zona del carrer Lecco disposi d’una hora gratuïta, afegeix el Sr. Calbó que aquesta es una proposta absolutament coherent (deu ser per que ho diu ell?). Sr. Calbó estic completament d’acord que l’aparcament de l’hospital ha de ser gratuït i que ha de ser també controlat, per tant tan la proposta que fa vostè com la que va fer CiU estan en la mateixa línea ja que fen cas de la seva, ens estalviarem el vigilant?, ens estalviarem les màquines? NO, donç a on esta la diferència?, en el cèntim d’euro i en l’aparcament del del C/. Andorra.

Sr. Calbó per ser coherent un ha de saber ser-ho i vostè mes que coherent l’únic que sembla que vusqui de moment es ser el protagonista de la película i permeti’m, a l’hospital l’hi agradi a vostè o no, s’hi va per necessitat i en canvi als jutjats i a hisenda hi ha molts ciutadans que no hi han posat mai els peus, comparar l’hospital amb hisenda o els jutjats es una animalada per no dir un altre cosa i voler fer aquesta comparació no es pas de gent coherent com pretén ser vostè

C

Climent

20 de setembre 2010.11:08h

Respondre

Ja que parlem d’hospitals penso que tot i no ser metge puc fer un diagnòstic molt aproximat.
Durant un temps el pacient PP ha donat suport a les decisions de l’equip de govern que no han... Llegir més provocat grans afectes secundaris. Però ara hi ha uns factors de risc que fan que les conductes del Sr. Calbó tendeixin a modificar-se.
S’acosten eleccions i això provoca reaccions de penediment de la feina mal feta.
Penso que no hi ha cura per aquesta malaltia de l’oportunisme polític ho es que es creu el PP que el poble es idiota.

P

Pep Solé Vilanova

L'Espelt

20 de setembre 2010.09:40h

Respondre

Pere Calbó, em sembla un atac a la intel•ligència comparar el fet d’anar per obligació a Hisenda o al Jutjat amb el fet d’anar a l’Hospital.
Ni els motius son els mateixos, ni el volum de... Llegir més cotxes és el mateix ni la duració de les estades a l’Hospital son les mateixes.
Conisdero com a millor solució eliminar tota la zona blava al voltant de l’Hospital.
Dir que l’avinguda Catalunya quedi com a blava i el carrer de costat lliure em sembla absurd. Algú es creu que els que aniran a comprar aparcaran i pagaran a la zona blava i deixaran lliure les altres zones per la gent que va a l’Hospital?
Una altra solució, si tan necessària és la rotació en aquella zona comercial (que al actual moment ho dubto), seria poder aparcar a l’aparcament municipal i fer una validació a l’Hospital per la gent que justifiqui la visita. Similar al que fan al Corte Inglés on si compres es gratuït dues hores (en el cas de l’Hospital el temps que faci falta).

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.