TORNAR

El PP reclama contenidors soterrats a la Plaça Pompeu Fabra

politica
Divendres, 11 setembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Joan Agramunt, Regidor del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament d’Igualada, un cop analitzat el projecte de remodelació integral de la Plaça Pompeu Fabra, ha reclamat al Govern Municipal que “els contenidors de recollida selectiva i de rebuig siguin soterrats.”

Plaça Pompeu Fabra, o plaça de les Tortugues

El regidor popular ha recordat que “el Partit Popular d’Igualada ha reclamat en nombroses ocasions que quan es dugui a terme una remodelació integral o una nova urbanització d’un carrer o plaça es faci el possible per soterrar els contenidors de recollida selectiva i de rebuig”.

Agramunt, finalment, ha manifestat que “en aquelles ubicacions on es soterren els contenidors s’aconsegueix un augment de l’espai en la via pública i una millor qualitat de l’espai públic.”


5 Comentaris

P

Pere Farre

Igualada

11 de setembre 2009.23:53h

Respondre

Es cert que hi han molts llocs possibles on col.locar contenidors subterranis, molts carres per asfaltar correctament, i moltes voreres per adaptar-les a discapacitats i ... i ... tantes i tantes... Llegir més coses en les quals tenim deficiències com a ciutat, però, ... per alguna d’elles s’ha de començar

J

Jordi

Igualada

11 de setembre 2009.22:58h

Respondre

Pere, treballar dius???

j

josep

igd

11 de setembre 2009.16:54h

Respondre

...es que si no fan aquetes notes no surten als diaris, se’ls ha menjat l’Aymamí atorgant-los hi una càrrec de confiança.

Alla on són urgents els contenidors soterrats es a la plaça del... Llegir més Pilar (está col.locat devant d’una carnisseria!), a la cruilla del carrer Sant Josep amb el carrer de l’Ateneu (es vergonyós i insalubre!) i en altres llocs del centre.

P

Pere Farre

Igualada

11 de setembre 2009.15:34h

Respondre

Senyors del PP: Gracies per treballar per Igualada i intentar fer-la cada dia millor pels igualadins

J

Jordi

Igualada

11 de setembre 2009.09:18h

Respondre

Regidors del PP: Aquestes notes de premsa fan perdre el temps a tothom. Que no ho heu inclòs als centeners de pactes que feu amb l’Aymamí, el PSC i ICV??? La propera vegada repasseu bé la llista... Llegir més de temes abans de signar els pactes i no aneu reclamant mitjançant notes de premsa posteriorment. De mal gust.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.